16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Αποχώρησε από την Cyta o Μιχάλης Παπαδόπουλος: Ανέλαβε τα ηνία του Αρεταίειου Νοσοκομείου

    cyta cymepa 3

    Την απόφαση του να αποχωρήσει από τη Cyta, όπου εργαζόταν ως Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας – και  συνάμα υπηρετούσε (κατά προσωρινή ανάθεση) ως Διευθυντής Επιχειρηματικής Αριστείας του Οργανισμού, έκανε πράξη ο Μιχάλης Παπαδόπουλος, αναλαμβάνοντας από σήμερα Πέμπτη 1η Μάρτιου 2018 καθήκοντα Γενικού Διευθυντή (CEO) στο Αρεταίειο Νοσοκομείο.

    Σημειώνεται ότι το Αρεταίειο Νοσοκομείο αποτελεί μια από τις πλέον σύγχρονες νοσοκομειακές μονάδες του ιδιωτικού τομέα στην Κύπρο, που καλύπτει όλες τις ιατρικές ειδικότητες και διαγνωστικά εργαστήρια.

    Η πρόσληψη και τοποθέτηση του κ. Παπαδόπουλου στη κορυφή της διοικητικής πυραμίδας του Αρεταίειου Νοσοκομείου, εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής του νοσοκομείου για περεταίρω ανάπτυξη, με στόχο να καταστεί ένα από τα κορυφαία ιδρύματα παροχής ποιοτικών ιατρικών υπηρεσιών τόσο στην Κύπρο όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής.

    Αναγνωρισμένο στέλεχος της ΑΤΗΚ κατά τις τελευταίες 3 δεκαετίες, ο κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος, υπηρέτησε με συνέπεια και όραμα σε διάφορες διοικητικές θέσεις του Οργανισμού, κατέχοντας τα τελευταία χρόνια τη θέση του Διευθυντή Εταιρικής Επικοινωνίας, και (κατά προσωρινή ανάθεση) την Διεύθυνση Επιχειρηματικής Αριστείας της ΑΤΗΚ. Στο παρελθόν διατέλεσε Πρόεδρος του Ιδρύματος ΜΑΖΙ, μέλος του ΔΣ του ΡΙΚ και του Ομίλου εταιρειών Ζορπάς, μέλος του ΔΣ της Cytacom Solutions και μέλος του CIIM Think Tank.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles