17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Αποδεκτό το να παρακολουθείς με τεχνολογικά μέσα το έτερον ήμισυ; Οι μισοί λένε ναι!

    Μέχρι πού μπορείς να φτάσεις μέσα σε μία σχέση; Περισσότερα σε ένα άλλο site μας, το agapimono.gr, εδώ θα εξετάσουμε το θέμα μόνο… τεχνολογικά.

    Και θα αναφερθούμε στα αποτελέσματα μίας έρευνας στη μακρινή Αυστραλία που δείχνουν ότι η νεολαία της χώρας – ή εν πάση περιπτώσει ένα μεγάλο κομμάτι αυτής – θεωρεί εντελώς αποδεκτό το να παρακολουθεί το… έτερον ήμισυ με τη βοήθεια της τεχνολογίας, εγκαθιστώντας δηλαδή software παρακολούθησης στο κινητό ή τον υπολογιστή του ή έχοντας πρόσβαση στις συσκευές του με οποιονδήποτε τρόπο.

    Η σχετική μελέτη πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία VicHealth βγάζοντας συμπεράσματα από τις απόψεις 1.923 ατόμων ηλικίας από 16 έως 24 ετών και αποδεικνύοντας ότι οι μισοί σχεδόν από αυτούς θεωρούν αποδεκτές τέτοιες συμπεριφορές – σε κάποιες περιπτώσεις – (το ποσοστό τους φτάνει το 46%), παρόλο που το 84% συμφώνησε ταυτόχρονα με την άποψη ότι το να παρακολουθήσεις κάποιον με ηλεκτρονικά μέσα είναι κάτι πραγματικά σοβαρό.

    Σε ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο της έρευνας, το 20% των ερωτηθέντων συμφώνησε πως όταν μία γυναίκα λέει “όχι” σε σεξουαλική δραστηριότητα εννοεί στην ουσία “ναι”…. Το σημειώνουμε κι αυτό κι αφήνουμε τα υπόλοιπα για το site που αναφέραμε στην αρχή.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles