15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Απογοητευμένοι οι fans! Μαζεύουν υπογραφές για να επιστρέψει ο Henry Cavill στο “The Witcher”

    Ο κόσμος των fans του Witcher «κλονίστηκε» στο άκουσμα της είδησης ότι ο Henry Cavill (γνωστός και ως Superman) θα αποχωρίσει από τη δημοφιλή σειρά του Netflix, παραδίδοντας τη σκυτάλη και το ρόλο του Geralt of Rivia στον Liam Hemsworth στην 4η σεζόν.

    Πολλοί είναι αυτοί που παρακολουθούσαν φανατικά τη σειρά και πλέον δηλώνουν… έξαλλοι με αυτή την ανατροπή! Μάλιστα, τα social media είναι γεμάτα με δηλώσεις ατόμων που ισχυρίζονται ότι θα σταματήσουν να βλέπουν το “The Witcher”, όταν πέσει η αυλαία της 3ης σεζόν.

    Η απογοήτευση είναι το βασικό συναίσθημα που επικρατεί, ειδικά από τη στιγμή που ο λόγος αυτής της αποχώρησης δεν έχει επίσημα εξηγηθεί. Οι fans πάντως αποφάσισαν να λάβουν δράση και ξεκίνησαν να μαζεύουν υπογραφές στο Change.org με μοναδικό αίτημα να επιστρέψει στο ρόλο του Γητευτή ο Henry Cavill. Μέχρι στιγμής, τα ξένα μέσα αναφέρουν ότι έχουν συγκεντρωθεί 12.000 υπογραφές.

    Πάντως, είναι μάλλον δύσκολο να δούμε τον Cavill να επιστρέφει. Πριν λίγο καιρό αποκαλύφθηκε ότι η Warner Bros. Discovery έχει στα “σκαριά” το “Man of Steel 2”, ενώ αμέσως μετά έγινε γνωστό ότι ο ηθοποιός θα επιστρέψει ως Superman στο DCU, αφήνοντας το ρόλο του ως Geralt. Το πιθανότερο σενάριο είναι τα γεγονότα να συνδέονται.

    Διαβάστε επίσης:

    Troll: Ολική… καταστροφή στο Όσλο αποκαλύπτει το νέο trailer

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles