20 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Απογοητευμένος από το “The Rings of Power” ο Elon Musk! “O Tolkien θα στριφογύριζε στον τάφο του”

    Έκτος από δισεκατομμυριούχους, ο CEO της Tesla, Elon Musk, είναι και μια εξαιρετικά δημοφιλής προσωπικότητα που μοιράζεται σχεδόν καθημερινά τη γνώμη του στο Twitter με τους followers.

    Για το λόγο αυτό, δε θα μπορούσε να μην πάρει θέση για ένα από τα δημοφιλέστερα θέματα των ημερών στην πλατφόρμα, που δεν είναι άλλο από το ολοκαίνουριο «The Rings of Power» του Amazon Prime, που έρχεται να ανοίξει ακόμα ένα κεφάλαιο στην ιστορία του «The Lord of the Rings».

    Ο 51χρονος επιχειρηματίας χρησιμοποίησε το Twitter για να κάνει τη δική του ωμή κριτική για τη σειρά που πίσω της βρίσκεται ο δεύτερος δισεκατομμυριούχος Jeff Bezos.

    “O Tolkien θα στριφογύριζε στον τάφο του”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Musk.

    Σε ένα άλλο tweet, αναφέρει ότι κάθε ανδρικός χαρακτήρας του «The Rings of Power» μέχρι στιγμής είναι ή δειλός ή κόπανος ή και τα δύο. Μόνο η Galadriel είναι γενναία, έξυπνη και καλή».

    Όπως φαίνεται ο Elon Musk δεν είναι fan, όμως αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω σειρά, που έκανε πρεμιέρα στις 2 Σεπτεμβρίου στην πλατφόρμα streaming της Amazon, αποτελεί ένα προσωπικό στοίχημα για τον Bezos και η 1η σεζόν κόστισε περισσότερα από 465 εκατ. δολάρια.

    Διαβάστε επίσης:

    Μεγάλη νίκη για το Arcane! Έγινε η πρώτη animated streaming σειρά που κερδίζει Emmy

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles