15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Αποκαλύφθηκε το Meizu M3E Star Trek Limited Edition! To απόλυτο smartphone για τους Trekkies!

    Οι fans του Star Trek σε λίγο θα αποκτήσουν το δικό τους ξεχωριστό smartphone, καθώς η κινεζική Meizu προχώρησε στη δημιουργία μίας special limited Star Trek έκδοσης του γνωστού budget-friendly smartphone της Μ3Ε! Ουσιαστικά πρόκειται για το ίδιο Blue Charm μοντέλο που έκανε την εμφάνιση του τον Αύγουστο στην Κίνα, το οποίο είναι customized με την αισθητική και το ύφος της δημοφιλούς sci-fi σειράς. Η συγκεκριμένη πρόταση αποτελεί μέρος μία προωθητικής ενέργειας με αφορμή το launch της τρίτης ταινίας Star Trek για την Κίνα, που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Σεπτεμβρίου.

    Meizus-Star-Trek-3-phone-launches-on-September-2nd (1)

    Σε ότι έχει να κάνει με τα specs του, το Meizu M3E έρχεται με 5.5 ιντσών 2.5D display (ανάλυση στα 1080×1920 pixels), ενώ στα ενδότερα φιλοξενεί MediaTek Helio P10 chipset με octa-core CPU, 3GB μνήμης RAM, ενώ σε ότι έχει να κάνει με τις φωτογραφικές του δυνατότητες προσφέρει 13MP (main sensor) και 5MP (selfie cam). Όσον αφορά τον αποθηκευτικό χώρο προσφέρει 32GB, ενώ έρχεται με Android 6.0 Marshmallow. Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από τις φωτογραφίες, το Star Trek logo βρίσκεται στο κάτω μέρος του back cover, ενώ μάλιστα το τηλέφωνο διαθέτει μπόλικο special content το οποίο αφορά τη νέα ταινία.

    Meizus-Star-Trek-3-phone-launches-on-September-2nd

    Παράλληλα, οι fans του Star Trek θα βρουν ένα συλλεκτικό badge και αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι η πρόταση της Meizu θα κυκλοφορήσει σε μόλις 5.000 units, οπότε αυτομάτως αποκτάει μεγάλη συλλεκτική αξία. Hειδική αυτή έκδοση του Meizu M3E θα στοιχίζει κοντά στα 225 δολάρια και είναι αποκλειστική για την αγορά της Κίνας.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles