20.7 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Dead Island 2 (trailer)

    Το Dead Island 2 επιτέλους έρχεται! Το zombie-slaying role-playing game που αναμένεται εδώ και καιρό θα είναι διαθέσιμο για PlayStation 4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Google Stadia και PC μέσω του Epic Games Store στις 3 Φεβρουαρίου του 2023. Η Deep Silver αποκάλυψε το γεμάτο αίμα sequel με ένα νέο cinematic trailer και ένα gameplay video στο πλαίσιο του Gamescom Opening Night Live showcase.

    Στο Dead Island 2 θα υπάρχουν 6 playable χαρακτήρες με μοναδικά χαρακτηριστικά και η δράση θα τοποθετηθεί στο Los Angeles. Το game έχει σχεδιαστεί με σημείο αναφοράς τις cult-classic horror ταινίες και το παλιό καλό Hollywood. Στο trailer που δημοσιεύτηκε παρουσιάζεται ο Jacob, ο πρώτος από τους έξι χαρακτήρες του παιχνιδιού, που μολύνθηκε από έναν ιό και περνάει μέσα από πλήθος ζόμπι, χρησιμοποιώντας ένα όπλο και ένα katana.

    Δείτε στη συνέχεια και το gameplay video:

    Διαβάστε επίσης:

    Νέα ταινία ετοιμάζει η Sony για το post-apocalyptic Days Gone (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles