21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Αποκαλύφθηκε η ώρα κυκλοφορίας του Diablo IV – Πότε θα παίξουν οι fans στην Ελλάδα;

    Το επόμενο μεγάλο game της Blizzard, το Diablo IV, αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο και λανσάρισμα συνοδεύεται από υπέρμετρο ενθουσιασμό. Οι fans άλλωστε περίμεναν χρόνια για το νέο entry της μακροβιούς σειράς και γι’ αυτό θέλουν να ξέρουν ακριβώς πότε θα μπορούν να ξεκινήσουν το παιχνίδι. Η Blizzard, λοιπόν, αποφάσισε να γνωστοποιήσει μερικές λεπτομέρειες.

    Όπως συμβαίνει με αρκετά video games τα τελευταία χρόνια, το Diablo IV θα ανοίξει νωρίτερα γι’ αυτούς που πληρώνουν παραπάνω. Οι εκδόσεις Deluxe ($90) και Ultimate ($100) ξεκλειδώνουν την Πέμπτη 1 Ιουνίου στις 4 μ.μ. για την Αμερική, στις 2 Ιουνίου στις 12 π.μ. για την Ευρώπη και στις 2 Ιουνίου στις 8 π.μ. για την Ασία. Σύμφωνα με το Mike Ybarra, επικεφαλής της Activision που μοιράστηκε τις πληροφορίες στο Twitter, η κανονική κυκλοφορία θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουνίου στις 4 μ.μ. για τις ΗΠΑ, στις 6 Ιουνίου στις 12 π.μ. στην Ευρώπη και στις 6 Ιουνίου στις 8 π.μ. στην Ασία.

    Αυτό πρακτικά σημαίνει για τη χώρα μας ότι όσοι έχουν προπαραγγείλει το παιχνίδι θα ξεκινήσουν το παιχνίδι στις 2 Ιουνίου στις 2 π.μ  ώρα Ελλάδος, ενώ η επίσημη κυκλοφορία για όλους θα πραγματοποιηθεί στις 6 Ιουνίου, στις 2 π.μ.

    Σημειώνεται ότι οι εκδόσεις Diablo IV Deluxe και Ultimate περιλαμβάνουν διάφορα digital extras, συμπεριλαμβανομένου περιεχομένου για το Diablo IV και άλλους τίτλους της Blizzard όπως το Diablo III και το World of Warcraft.

    Διαβάστε επίσης:

    Τέλος… εποχής για τα FIFA – Αυτό είναι το πρώτο teaser του EA Sports FC (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles