22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Αποκαλύφθηκε πλήρως το Xiaomi Mi 11 Ultra!

    Η οικογένεια Xiaomi Mi 11 έχει ήδη παρουσιαστεί παγκοσμίως και παρ’ότι δεν γνωρίζουμε αν θα υπάρξουν Mi 11 Lite και Mi 11 Pro, πλέον ξέρουμε πολλά για το Mi 11 Ultra!

    Αυτό χάρη σε ένα video που ανέβηκε κατά λάθος (?) στο YouTube και το παρουσιάζει αναλυτικά. Το video είναι πλέον private αλλά κάποιοι πρόλαβαν να το κατεβάσουν και το ανέβασαν εκ νέου. Μπορείτε να το δείτε παρακάτω αλλά δεν είναι στα αγγλικά.

    Το Xiaomi Mi 11 Ultra θυμίζει αρκετά το Poco M3 με ένα τεράστιο camera module στο πίσω μέρος του, το οποίο στεγάζει μια 50MP κύρια κάμερα, μια 48MP ultra-wide και μια 48MP tele camera με periscope φακό. Δίπλα στις κάμερες υπάρχει το LED flash και μια… δευτερεύουσα οθόνη, για να τραβάτε selfies με την κύρια κάμερα!

    Δύο συσκευές εμφανίζονται στο video, μια λευκή και μια μαύρη. Από τα γράμματα στο πίσω μέρος καταλαβαίνουμε πως η συσκευή θα υποστηρίζει 120X ψηφιακό zoom, το μεγαλύτερο σε smartphone μέχρι σήμερα. Ωστόσο, η λευκή συσκευή γράφει “Ultra Pixel AI Camera” κάτω από το “120X”, ενώ η μαύρη γράφει “120X, 12-120mm, 1:1.95-4.1”. Πιθανώς να μην έχουν κάποια διαφορά μεταξύ τους, απλώς αλλάζει το αναγραφόμενο spec. Σύμφωνα με τον youtuber που το ανέβασε, η οθόνη του Mi 11 Ultra έχει διαγώνιο 6,81″ με OLED panel, WQHD+ ανάλυσης με 120Hz refresh rate και Gorilla Glass Victus. Πάνω-αριστερά υπάρχει και ένα hole notch που στεγάζει την 20MP selfie camera.

    Στο εσωτερικό του θα υπάρχει το Snapdragon 888 και το MIUI 12.5 πάνω στο Android 11 OS. Θα υποστηρίζει, φυσικά, 5G, θα είναι στεγανό (IP68), θα έχει διπλά ηχεία tuned by Harman/Kardon και η μπαταρία του θα έχει χωρητικότητα 5.000mAh, υποστηρίζοντας 67W φόρτιση και 10W αντίστροφη ασύρματη φόρτιση.

    https://www.youtube.com/watch?v=T1VIR6lenoU

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles