18.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    O Jon Snow επιστρέφει! Νέο sequel του Game of Thrones ετοιμάζει το HBO

    Το Game of Thrones αποτέλεσε μια σειρά που άφησε το δικό της «στίγμα» στα τηλεοπτικά δρώμενα και αρκετοί είναι μέχρι σήμερα οι fans που θα ήθελαν να δουν τους δημοφιλείς χαρακτήρες να επιστρέφουν σε ένα νέο sequel. Όπως όλα δείχνουν, το HBO θα πραγματοποιήσει την επιθυμία τους, αφού στα «σκαριά» βρίσκεται μια νέα σειρά με επίκεντρο το Jon Snow!

    Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, ο ηθοποιός Kit Harington, που ενσάρκωσε το συγκεκριμένο ρόλο στο Game Of Thrones, βρίσκεται σε συζητήσεις, προκειμένου να αναβιώσει το Jon Snow και όλοι οι τηλεθεατές αναμένεται μετά από αρκετά χρόνια να δουν στη μικρή οθόνη τη συνέχεια της ιστορίας του.

     

    Στην 8η και τελευταία σεζόν, ο Jon Snow ανακάλυψε ότι το όνομά του είναι Aegon Targaryen και αποτελεί υποψήφιο διάδοχο του θρόνου. Μετά την ολοκλήρωση τη σειράς ο Harington εμφανίστηκε στο Marvel Cinematic Universe και συγκεκριμένα το 2021 στο Eternals. Το νέο project όμως παρουσιάζει αυξημένο ενδιαφέρον, αφού δεν αποκλείεται να ανοίξει την…πόρτα για την επιστροφή κι άλλων αγαπημένων ηρώων από το Game Of Thrones, όπως η Arya Stark (Maisie Williams), η Sansa Stark (Sophie Turner) και ο Brienne of Tarth (Gwendoline Christie).
    Η είδηση για το νέο sequel πρακτικά σημαίνει ότι αυτή την περίοδο υπάρχουν 7 projects που σχετίζονται με το Game Of Thrones. Αυτό που ξεχωρίζει είναι το House of the Dragon, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Αυγούστου.

    Διαβάστε επίσης:

    Netflix: Έρχεται reality “Squid Game” με έπαθλο 4,56 εκατ. δολάρια (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles