24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Αποκαλύφθηκε το gameplay του Starfield στο Xbox Showcase

    Το Starfield, το φιλόδοξο role-playing game της Bethesda, αποκαλύφθηκε χτες στο πλαίσιο του Xbox and Bethesda games showcase. Εμφανίζεται ως ένα αμάλγαμα του “The Elder Scrolls” και παιχνιδιών όπως τα “Elite Dangerous” και “Star Citizen project”. Στην παρουσίαση, ο game director Todd Howard σήκωσε το “πέπλο” μυστηρίου αποκαλύπτοντας αερομαχίες, κατασκευή διαστημοπλοίων, 100 star systems και περισσότερους από 1.000 κόσμους για εξερεύνηση.

    Στο μακροσκελές trailer τέθηκαν επίσης και οι βάσεις για το storyline του παιχνιδιού. Το έτος 2330, οι παίκτες του Starfield είναι σύμμαχοι με το τελευταίο group εξερευνητών του διαστήματος, που προσπαθεί να ανακτήσει τα χαμένα artifacts.

    Το παιχνίδι ανακοινώθηκε το 2018 μαζί με το The Elder Scrolls 6 και ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει το Νοέμβριο του 2022. Παρόλα αυτά, το λανσάρισμα μετακινήθηκε για το 1ο εξάμηνο του 2023, γεγονός για το οποίο ζήτησε συγγνώμη η κεφαλή του Xbox, Phil Spencer. Το Starfield θα κυκλοφορήσει σε PC και Xbox Series X και θα είναι διαθέσιμο μέσω Xbox Game Pass.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Diablo 4: Έρχεται το 2023 σε Xbox, Playstation και PC (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles