16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Αποκαλύφθηκε το Huawei Smart Vision VR Glass με πάνελ Micro-OLED

    Σταδιακά θα γίνει μια νέα μετάβαση στην εποχή των headset VR και η Huawei για να προλάβει τις εξελίξεις που έπονται μπροστά μας, παρουσίαση στην εκδήλωση World VR Industry 2022 το νέο Huawei Smart Vision VR Glass. Ο επικεφαλής επιχειρησιακός διευθυντής της Huawei Device BG (COO), He Gang, παρουσίασε το πρώτο γυαλί smart vision. Το νέο έξυπνο γυαλί Vision VR έρχεται με πολλά εντυπωσιακά χαρακτηριστικά και εξαιρετικές λειτουργίες. Είναι μια αξιοπρεπής προσθήκη στον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας.

    Το Smart Vision VR Glass διαθέτει οθόνη Micro-OLED που μοιάζει με μια εκτεταμένη εικονική οθόνη 120 ιντσών. Διαθέτει Binocular ανάλυση 1080p, full HD και 480 nits φωτεινότητας. Το γυαλί εικονικής πραγματικότητας διαθέτει 90% χρωματική γκάμα DCI-P3 και πιστοποίηση ασφάλειας ματιών με χαμηλό μπλε φως TUV Rheinland. Το έξυπνο γυαλί Vision VR έχει μυώδη όψη και ματ υφή στο πλαίσιο και το πακέτο έχει μια στιβαρή μαύρη δομή. Υπάρχει επίσης ένα κενό plug-in στα αριστερά, καθώς και ένα εξαιρετικά λεπτό σύστημα έξυπνων ηχείων.

    Το Huawei smart Vision VR Glass υποστηρίζει ρύθμιση μυωπίας έως και 500 μοίρες, που αντιστοιχεί σε έως και 500 διόπτρες διαθλαστικής ισχύος. Το έξυπνο γυαλί δεν διαθέτει τοπική CPU ή τμήμα αποθήκευσης και δεν υποστηρίζει εξωτερικό σκληρό δίσκο για mobile συσκευές. Ωστόσο, μπορεί να συνδεθεί σε smartphone, tablet ή υπολογιστή. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του εξαρτάται από τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας της συσκευής σύνδεσης.

    Η Huawei δεν έχει δημοσιεύσει ακόμη λεπτομέρειες τιμολόγησης για το έξυπνο γυαλί Vision VR, αλλά είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία από τις 14 Νοεμβρίου. Το γυαλί VR θα κυκλοφορήσει αργότερα τον Δεκέμβριο.

    [via]

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles