12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Αποκαλύφθηκε το launch trailer του Overwatch 2

    Η Blizzard Entertainment, πιστή στις συνήθειες της, αποκάλυψε το launch trailer για το επερχόμενο Overwatch 2 λίγες μέρες πριν την κυκλοφορία του σε κονσόλες και PC.

    Στο Overwatch 2 υπάρχουν, όπως φαίνεται, αρκετά νέα στοιχεία για να ανακαλύψουν οι παίκτες. Τα updates θα είναι διαθέσιμα με βάση το πρόγραμμα κάθε 9 εβδομάδες, προσφέροντας μια αναβαθμισμένη εμπειρία. Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο στις 4 Οκτωβρίου με νέο PvP περιεχόμενο σε PC, Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και Nintendo Switch.

    Όσοι πιστοί, θα μπορούν να φορτίσουν το ηλεκτρομαγνητικό τους όπλο και να σκορπίσουν τον όλεθρο στο πεδίο της μάχης ως Sojourn ή να υψώσουν το τσεκούρι τους ως Junker Queen. Η μάχη πλέον μεταφέρεται σε νέους προορισμούς του κόσμου, σε εμβληματικές τοποθεσίες όπως η Νέα Υόρκη, η Ρώμη, το Μόντε Κάρλο και το Ρίο.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Επικό το νέο story trailer του Plague Tale: Requiem

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles