18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Αποκαλύφθηκε το πρώτο teaser για τη «Wednesday» του Tim Burton

    Το πρώτο teaser trailer για την επερχόμενη σειρά του Tim Burton με τίτλο «Wednesday» μοιράστηκε με το κοινό το Netflix, δίνοντας μια μικρή πρώτη γεύση από την ανανεωμένη εκδοχή της οικογένειας Addams με πρωταγωνίστρια την γνωστή από το Scream 4 Jenna Ortega.

    Μπορεί προς το παρόν να μην έχει επιβεβαιωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας, όμως το video αποκαλύπτει τη νέα ηρωίδα, στήνοντας ένα αρκετά spooky σκηνικό. Όλα τα βλέμματα στρέφονται στη Wednesday της Ortega, καθώς σφίγγει τις κοτσίδες της και ισιώνει το λευκό της κολλάρο.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Μαζί με την Jenna Ortega, στη σειρά πρωταγωνιστούν η Catherine Zeta-Jones η οποία θα υποδυθεί τη Morticia Addams, ο Luis Guzmán ως Gomez Addams και ο Isaac Ordonez ως Pugsley Addams.

    Σύμφωνα με το Netflix, η νέα σειρά είναι “ένα μυστήριο που εμπνέεται με υπερφυσικό τρόπο και καταγράφει τα χρόνια της Wednesday Addams ως φοιτήτρια στο Nevermore Academy”.

    Διαβάστε επίσης:

    Είναι επίσημο! Έρχεται το sequel του Joker με το Joaquin Phoenix

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles