16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Είναι επίσημο! Έρχεται το sequel του Joker με το Joaquin Phoenix

    Από το 2019, που η ταινία Joker βγήκε στους κινηματογράφους, οι fans ανέμεναν με ανυπομονησία το sequel. Το επόμενο κεφάλαιο στην ιστορία του ήρωα είναι πλέον και επίσημα στα «σκαριά», αφού έγινε γνωστό ότι ο σκηνοθέτης Todd Phillips έχει ξεκινήσει να εργάζεται πάνω στο Joker: Folie à Deux.

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by Todd Phillips (@toddphillips)

    Το Joker: Folie à Deux αποτελεί έναν τίτλο που περιγράφει μια ψυχολογική διαταραχή, που συνήθως επηρεάζει δύο ή περισσότερους ανθρώπους. Σίγουρα πρόκειται για έναν ταιριαστό για το sequel τίτλο, αν αναλογιστεί κάποιος την πρώτη ταινία.

    Στο Instagram μάλιστα υπήρξε και σχετική ανάρτηση που παρουσιάζει το κόκκινο εξώφυλλο του σεναρίου που υπογράφουν οι Scott Silver και Todd Phillips. Οι λεπτομέρειες σχετικά με το Joker 2 προς το παρόν δεν είναι γνωστές. Η αρχική ιστορία ακολούθησε τον Arthur Fleck, ένα μοναχικό κλόουν στη Gotham City που μεταμορφώνεται σταδιακά στον περιβόητο Joker. Πριν από λίγο χρονικό διάστημα, ο Joaquin Phoenix είχε αναφέρει ότι δε γνωρίζει τι θα γίνει τελικά με το sequel του Joker, όμως ο ίδιος πιστεύει ότι πρόκειται για ένα χαρακτήρα που έχει πολλά να…δώσει ακόμα. Αναμένουμε νεότερα!

    Διαβάστε επίσης:

    Thor: Love and Thunder: Νέο clip αποκαλύπτει “reunion” με το Mjolnir και τη Jane

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles