15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Αποκάλυψη Business Insider: Εργαζόμενος του Google X κατέρρευσε κατά τη διάρκεια εργασίας στο Project Wing!

    Όνειρό σας να δουλέψετε στην Google; Ή ακόμη καλύτερα στο εργαστήριο “X” των καινοτόμων projects της; To Google X, το κομμάτι της εταιρείας με τα special projects, ίσως δεν έχει το ιδανικό περιβάλλον που φαντάζεστε, σύμφωνα με report που διέρρευσε και αποκαλύπτει πως ένας εργαζόμενος κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της εργασίας του πριν 2 χρόνια σε ένα απαιτητικό project.

    project wing

    Αυτό μεταδίδει το Business Insider, που επικαλείται πληροφορίες από εργαζόμενο που επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμος και εργαζόταν για το Project Wing, το πρόγραμμα του Google X για το drone delivery.

    Καθώς βρισκόταν σε ιδιωτική ιδιοκτησία της Google στη Central Valley της Καλιφόρνια, ένας άνδρας γύρω στα 50 του κατέρρευσε στο έδαφος, είτε λόγω επιληψίας είτε λόγω προβλήματος καρδιάς. Ο άνδρας δούλευε για 10-12 ώρες την ημέρα σε περιοχή με ακραίες θερμοκρασίες και, σε συνδυασμό με το άγχος, φαίνεται πως η κατάστασή του επιβαρύνθηκε. Επέστρεψε στη δουλειά του μετά από δύο μήνες και το χειρότερο είναι ότι υποβιβάστηκε πριν αποχωρήσει τελικά από την εταιρεία.

    Η Google δεν έχει σχολιάσει το περιστατικό, το οποίο ωστόσο επιβεβαιώνουν πολλοί εργαζόμενοι της…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles