19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Αποκάλυψη για το μεταλλικό πλαίσιο του Samsung Galaxy S6! Τι άλλο γνωρίζουμε και πόσο θα κοστίζει;

    Στη δημοσιότητα έρχονται φωτογραφίες που απεικονίζουν το υποτιθέμενο μεταλλικό πλαίσιο του Samsung Galaxy S6, της επερχόμενης ναυαρχίδας της κορεατικής εταιρείας, που όλοι περιμένουν να φέρει “αέρα ανανέωσης” στα smartphones της. Το -γνωστό και από παλαιότερες διαρροές- γαλλικό site nowhereelse.fr αποκαλύπτει το πλαίσιο από όλες τις πλευρές, φανερώνοντας τα σημεία στα οποία υπάρχουν τα buttons και τα ports της νέας κορυφαίας συσκευής.

    Samsung-Galaxy-S6-Metal

    Το Samsung Galaxy S6, σύμφωνα με παλαιότερες σχηματικές αναπαραστάσεις, αναμένεται να έχει πάχος 7.2 χιλιοστά, ενώ στο πάνω μέρος του υπάρχουν πλαστικές εγκοπές για τις κεραίες, ένα δευτερεύον μικρόφωνο και μία εγκοπή που φαίνεται ότι θα αξιοποιηθεί για τις ανάγκες της θύρας υπερύθρων. Αριστερά υπάρχει το πλήκτρο ήχου, δεξιά τα Power/Lock button και SIM tray, ενώ στο κάτω μέρος θύρα microUSB, βύσμα ακουστικών 3.5 χιλιοστών, το κύριο μικρόφωνο και τα ηχεία. Η συσκευή φημολογείται επίσης ότι θα διαθέτει κάμερα 20MPixels, δίπλα από την οποία υπάρχει LED flash και heart rate sensor.

    Στο κομμάτι των χαρακτηριστικών, το Samsung Galaxy S6 αναμένεται να διαθέτει οθόνη 5 ιντσών Super AMOLED με ανάλυση QHD, οκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos 7420, 3GB RAM, κάμερες 20 και 5MPixels, καθώς και non-swipe αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, ενώ θα είναι διαθέσιμο σε σκούρο μπλε, μπλε-πράσινο, χρυσό και λευκό χρώμα.

    Όσο για την τιμή του νέου κορυφαίου smartphone της Samsung, οι πληροφορίες της ίδιας πηγής σημειώνουν ότι αναμένεται να προσεγγίζει τα 749 ευρώ για το 32GB μοντέλο, τα 849 στην έκδοση των 64GB και τα 949 στην έκδοση των 128GB. Tο κυρτό Samsung Galaxy S Edge, που επίσης αναμένεται να ανακοινωθεί στο Unpacked event, θα ξεκινάει από τα 849 ευρώ για την έκδοση των 32GB και θα φτάνει τα 949 ευρώ στην έκδοση των 64GB και τα 1049 ευρώ των 128GB.

    Δείτε περισσότερες φωτό που διέρρευσαν και απεικονίζουν, σύμφωνα με τις φήμες, το μεταλλικό πλαίσιο του Samsung Galaxy S6

    Samsung-Galaxy-S6-Metal-08 Samsung-Galaxy-S6-Metal-01 Samsung-Galaxy-S6-Metal-02 Samsung-Galaxy-S6-Metal-06 Samsung-Galaxy-S6-Metal-03 Samsung-Galaxy-S6-Metal-05

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles