21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Αποκάλυψη τώρα! Ιδού το Moto X στα χέρια του Eric Schmidt

    Ο Eric Schmidt έχει γράψει τη δική του ιστορία στη Google και πλέον από τη θέση του executive chairman συνεχίζει να υποστηρίζει την εταιρεία αλλά και να έχει τα “τυχερά” του. Έτσι, λοιπόν, φαίνεται ότι, πριν από όλους, έχει στην κατοχή του και χρησιμοποιεί το νέο Moto X, τη “ναυαρχίδα” που έχει στα σκαριά η Motorola και για την οποία έχουμε διαβάσει τόσα δημοσιεύματα τελευταία.

    Eric Schmidt, executive chairman of Google, talks on the new yet to be released Google produced Moto X phone at the annual Allen and Co. conference in Sun Valley

    Ο Schmidt έλαβε μέρος στο ετήσιο business conference Allen & Co, έχοντας μαζί του το Moto X, το οποίο φωτογράφισε το ιταλικό site Corriera.it.

    Το μοντέλο που κρατάει στα χέρια του και βλέπουμε στις φωτογραφίες είναι λευκό στο πίσω μέρος του και μαύρο στην εμπρόσθια επιφάνειά του, στα πρότυπα της εμφάνισης του λευκού Nexus 4 που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Φαίνεται εξαιρετικά λεπτό στα άκρα του και παχύτερο στη μέση, μία αρκετά πρωτότυπη σχεδίαση σε σχέση με ό,τι έχουμε δει έως τώρα στην αγορά.

    Παρακάτω μπορείτε να δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το Moto X στα χέρια του chairman της Google.

    Business Leaders Meet In Sun Valley, Idaho For Allen And Co. Annual Conference

    Business Leaders Meet In Sun Valley, Idaho For Allen And Co. Annual Conference

    Eric Schmidt, executive chairman of Google, dials on the yet to be released Google produced Moto X phone at the annual Allen and Co. conference in Sun Valley

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles