17.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Αποκαλυπτήρια για το Galaxy Book2 Pro 360 με Snapdragon 8cx Gen 3 chipset!

    H Samsung τον περασμένο Φεβρουάριο είχε παρουσιάσει το convertible Galaxy Book2 Pro 360, το οποίο βασίστηκε σε επεξεργαστές της Intel… Τώρα ο κορεατικός κολοσσός της τεχνολογίας προχώρησε σε ένα μίνι – ρετουσάρισμα του Book2 Pro 360, ανακοινώνοντας ένα νέο μοντέλο, το οποίο θα βασίζεται στο Snapdragn 8cx Gen 3 chipset!

    Όπως έγινε γνωστό, η νέα αυτή updated έκδοση θα κυκλοφορήσει στις 16 Ιανουαρίου και σίγουρα η προαναφερθείσα «ευχάριστη» αλλαγή στο chipset θα προσδώσει στην πρόταση της Samsung ένα σημαντικό boost στο κομμάτι του performance σε σύγκριση κυρίως με το ίδιο chipset δεύτερης γενιάς. Ειδικότερα, σε σύγκριση με τη 2η γενιά, η Gen 3 προσφέρει 85% παραπάνω multi-core CPU performance και 60% παραπάνω βελτίωση στο performance της GPU. Σε σύγκριση τώρα με το μοντέλο που φέρει Intel, έχουμε να κάνουμε ουσιαστικά με τις ίδιες διαστάσεις, με πάχος που αγγίζει τα 11.5mm και βάρος που ανέρχεται στα 1.04 κιλά, ενώ το display παίζει στις 13.3 ίντσες. Μία από τις ιδιαιτερότητες του είναι ότι το AMOLED-based display του μπορεί να επιστραφεί κατά 360 μοίρες, έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως tablet (το πενάκι S Pen εδώ μπορεί να χρησιμεύσει αρκετά).

    Επιπλέον, η Samsung έδωσε μεγαλύτερη βαρύτητα στη νέα αυτή έκδοση στην ζωή της μπαταρίας, για αυτό και το  Galaxy Book2 Pro 360 προσφέρει ακόμη και 35 ώρες συνεχούς video playback, με μία μόλις φόρτιση, ενώ ο αντίστοιχος χρόνος με τη πρόταση της Intel ήταν στις 21 ώρες. Παράλληλα, το νέο Book2 Pro 360 έρχεται με ενσωματωμένη υποστήριξη για 5G και υποστήριξη Wi-Fi 6E, ενώ έρχεται με εγκατεστημένα τα Windows 11 και ειδικά security features από την Microsoft, τα οποία χαρίζουν ακόμη μεγαλύτερη προστασία (στο ανώτατο επίπεδο που μπορεί να προσφέρει ένα Windows-based PC).

    Όπως έγινε γνωστό, η νέα αυτή αναβαθμισμένη έκδοση του Galaxy Book2 Pro 360 πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 16 Ιανουαρίου για αρχή στην αγορά της Νοτίου Κορέας, με την τιμή του να αγγίζει περίπου τα 1.400 ευρώ. Σε αυτή τη φάση, δεν γνωρίζουμε εάν θα κυκλοφορήσει και στις υπόλοιπες αγορές…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles