19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Αποκαλυπτήρια για το Poco M3 Pro 5G, το οποίο βάζει ψηλά τον πήχη στην budget-friendly κατηγορία!

    Το πετυχημένο (πρώην) sub-brand της Xiaomi συνεχίζει τη δυναμική του (και πλέον ανεξάρτητη) πορεία του και δεν σας κρύβουμε ότι το σχεδιαστικό team του έχει σηκώσει τα μανίκια και ετοιμάζει πολλές διαφορετικές ενδιαφέρουσες συσκευές. Πριν από λίγο λοιπόν είχαμε το global launch του Poco M3 Pro 5G, το οποίο φιλοδοξεί να κερδίσει τις καρδιές των φίλων των budget-friendly συσκευών.

    H Poco έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στο Dimensity 700 chipset με τεχνολογία κατασκευής στα 7nm, το οποίο θα αναλάβει να χαρίσει την «ιπποδύναμη» που χρειάζεται το Pocom M3 Pro 5G για να μπορέσει να αντεπεξέλθει σε όλα τα απαιτητικά σύγχρονα tasks που εντάσσονται στο φάσμα του 5G. Σε σύγκριση με το απλό Poco M3 και το Snapdragon 662 που διαθέτει, αν μη τι άλλο έχουμε να κάνουμε για μια αρκετά ποιοτική αναβάθμιση σε ότι έχει να κάνει με την απόδοση της συσκευής. Παράλληλα, η Mali G57 GPU προσφέρει ένα σημαντικό boost στην απεικόνιση των 3D γραφικών, ενώ το refresh rate της οθόνης στα 90Hz αποτελεί μια ιδανική επιλογή για όλους τους users που λατρεύουν τα games, αλλά και την πιο ομαλή κύλιση στο User Interface!

    Και μιας και αναφερθήκαμε στα Hz του display, η διαγώνιος της οθόνης του Poco M3 Pro 5G είναι στις 6.5 ίντσες με ανάλυση στα 1080p+ LCD, προσφέροντας 400 nits typical brightness και προστασία Gorilla Glass 3. To Poco M3 Pro 5G διαθέτει ακριβώς το ίδιο camera setup με το μικρότερο 4G αδελφάκι του, προσφέροντας μια 48MP camera στο πίσω μέρος (f/1.8 lens και 0.8µm pixels), δύο macro και depth sensors στα 2MP, αλλά και μία selfie cam στα 8MP, η οποία μάλιστα διαθέτει και λειτουργία αναγνώρισης προσώπου για face unlock της συσκευής (σε περίπτωση που το προτιμάτε από τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων).

    Εκεί που το Poco M3 Pro 5G υπολείπεται του μικρότερου μοντέλου της σειράς M3 είναι στη χωρητικότητα της μπαταρίας του, καθώς διαθέτει 5.000mAh, ενώ η μπαταρία του vanilla M3 ανέρχεται στα 6.000mAh. Αξίζει να σημειωθεί ότι και τα δύο μοντέλα της M3 series έρχονται με φορτιστή στα 18W. To Pro μοντέλο της οικογένειας M3 διαθέτει microSD slot, 3.5mm headphone jack (με FM ραδιόφωνο), IR και σε κάποιες αγορές κυκλοφορεί και με NFC. Τέλος, βγαίνει σε δύο εκδόσεις μία με 4GB RAM / 64GB storage και μία με 6GB RAM / 128GB storage, ενώ φυσικά «φοράει» το λειτουργικό Android 10.

    H τιμή του δεν θα μπορούσε να είναι ένα μικρό «σκάνδαλο», καθώς παίζει στα 180 ευρώ για τη μικρή έκδοση των 4GB και στα 200 ευρώ για τη μεγαλύτερη των 6GB RAM, ενώ κυκλοφορεί σε επιλεγμένες αγορές μέσω του website της Oppo σε 3 διαφορετικές χρωματικές επιλογές (Poco Yellow, Power Black και Cool Blue). Χωρίς αμφιβολία, είναι εμφανές ότι η Poco για μια ακόμη φορά γνωρίζει το πώς να παίξει πολύ δυνατά στην budget-friendly κατηγορία.  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles