13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Αποκαλυπτήρια για το Realme Pad σε νέα press renders!

    Η realme συνεχίζει όπως όλα δείχνουν ακάθεκτη την πορεία της, παρουσιάζοντας διαρκώς νέες λύσεις, οι οποίες ανεβάζουν ιδιαιτέρως ψηλά τον πήχη. Εκτός από τα δυναμικά smartphones, η ανερχόμενη δύναμη realme επενδύει και σε άλλες προϊοντικές κατηγορίες, όπως είναι για παράδειγμα τα wearabales και τα tablets. Για αυτό και ήδη έχει σκαριά το realme Pad, το οποίο αναμένεται να παίξει δυνατά στην κατηγορία των tablets

    Πρόσφατα, ο έγκριτος leakster OnLeaks κατάφερε να «αλιεύσει» μια σειρά από press renders που αφορούν στη μορφή της εν λόγω συσκευής. Το επερχόμενο Android tablet πρόκειται να κυκλοφορήσει σε δύο χρωματικές επιλογές (γκρι και χρυσό), ενώ όπως έχει αναφερθεί και στο παρελθόν από καλά πληροφορημένες πηγές, το υλικό κατασκευής θα είναι το αλουμίνιο. Επίσης, κοιτάζοντας το πιο προσεκτικά μπορούμε να διαπιστώσουμε το stylus slot στην κάτω πλευρά, κοντά στα κάτω ηχεία και στο USB-C port.

    Επιπλέον, η πρόταση της Realme θα διαθέτει display στις 10.4 ίντσες μαζί με selfie cam, η οποία θα προσφέρει 8MP. Επιπλέον, πρόκειται να δούμε quad speakers, 6GB RAM, 64GB storage (επέκτασιμα μέσω microSD), ενώ η χωρητικότητα της μπαταρίας θα ανέρχεται στα 7.100mAh και στο πίσω τμήμα θα υπάρχει μια κάμερα με 8MP. Ακόμη δεν έχουμε κάτι για το SoC που θα φιλοξενεί στο εσωτερικό του, αλλά προφανώς θα είναι ένα octa-core chipset.

    To Realme Pad αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του μέσα στο Q3 του 2021.    

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles