16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Αποκλειστικά από το Cyta Support Center η τεχνική υποστήριξη των πελατών της Cyta στη Λευκωσία

    CytaSupportCenter_banner__t

    Αποκλειστικά στο Cyta Support Center (Λεωφόρος Αθαλάσσης 155 στη Λευκωσία), θα πρέπει να αποτείνονται πλέον οι πελάτες της Cyta που διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή της Λευκωσίας όταν χρειάζονται τεχνική υποστήριξη για επιδιόρθωση των κινητών τους τηλεφώνων η του τερματικού τους εξοπλισμού, καθώς τερματίζεται η παροχή τεχνικής υποστήριξης από τα Cytashop που βρίσκονται στην περιοχή της πρωτεύουσας. Διευκρινίζεται ότι οι πελάτες της Cyta που διαμένουν στις υπόλοιπες πόλεις, θα συνεχίσουν να εξυπηρετούνται από τα τοπικά Cytashop, όπως δηλαδή έκαναν μέχρι σήμερα.

    Σημειώνεται ότι από τον περασμένο Δεκέμβριο, η Cyta έθεσε σε λειτουργία το 1ο Cyta Support Center, μέσω του οποίου παρέχει καθημερινά στους πελάτες της τεχνική υποστήριξη υψηλού επιπέδου. Πιο συγκεκριμένα,  σε ένα ειδικά διαμορφωμένο και εξοπλισμένο χώρο, στελεχωμένο με εξειδικευμένο προσωπικό το όποιο είναι στην διάθεση των πελατών της Cyta από Δευτέρα μέχρι Σάββατο (Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 8:00-17:30 συνεχόμενο ωράριο, Τετάρτη και Σάββατο 8:00-13:30) παρέχει αναβαθμισμένη εξυπηρέτηση στους πελάτες της ΑΤΗΚ .

    Σημειώνεται ότι απαραίτητη προϋπόθεση για να εξυπηρετηθεί ένας πελάτης που απευθύνεται στο Cyta Support Center, είναι ο τερματικός του εξοπλισμός η το κινητό του τηλέφωνο να έχει αγοραστεί από κατάστημα Cytashop ή από το ηλεκτρονικό κατάστημα Cyta WebShop.

    Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον παγκύπριο τηλεφωνικό αριθμό 77772131 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles