15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Χάκερς αλλοίωσαν τη σελίδα του digitallife.gr

    Να λοιπόν, όπως παρατηρήσατε αρκετοί από εσάς το προηγούμενο βράδυ, χάκερς από την Ινδονησία αλλοίωσαν την αρχική σελίδα του digitallife.gr και για μισή ώρα περίπου βλέπατε αυτό:

    Την παραβίαση υπέγραψε η Gabby, ή αλλιώς Gabby X-Friends, μέλος της ομάδας The Crows Crew, οι περισσότεροι εκ των οποίων δραστηριοποιούνται από την Jakarta της Ινδονησίας. Η ομάδα των Crows αυτοπροσδιορίζεται ως Indo-Pendent Hackers και η online ταυτότητά τους, βρίσκεται εδώ.

    Η Gabby, βέβαια, δεν είναι μόνη της. Εξ όσων μάθαμε, η ομάδα των Crows Crew απαρτίζεται από τουλάχιστον 190 άτομα και πέρα από το γεγονός ότι δηλώνουν δημοσίως πως προσπαθούν να προωθήσουν το IT στη χώρα τους, εξακολουθούν και χρησιμοποιούν τα skills τους και για άλλες… δουλειές.

    Πάντως, όπως και στις περισσότερες ομάδες του είδους, μεταξύ τους τα μέλη συναγωνίζονται για το καλύτερο deface και αναρτούν τις επιδόσεις τους στο forum τους και το facebook group τους. Εμείς, από το digitallife.gr, ευχαριστούμε από βάθος καρδιάς τη Gabby γιατί, στην καριέρα μας έχουμε δει defacement και defacement και τα περισσότερα είναι τραγικά άσχημα. Στην περίπτωσή μας, τόσο η εικόνα, όσο και η μουσική των Blink 182 ήταν εξαιρετική. Το τραγουδάκι παρακάτω, για τη δική σας απόλαυση.

    Ευχαριστούμε όλους εσάς που σπεύσατε να μας ειδοποιήσετε εχθές το βράδυ για το defacement, αλλά και όλους όσους με ποικίλους τρόπους εκδηλώσατε το ενδιαφέρον σας. Είστε φανταστικοί!

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles