12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Αποκτήστε αυθεντικά κλειδιά για Windows 10 Pro με 9€, Office από 23€!

    Το κατάστημα Goodoffer24 το γνωρίζετε εδώ και 5 μήνες και ήδη έχει γίνει η… πρώτη σας επιλογή όπως δείχνουν τα στατιστικά μας με εκατοντάδες πωλήσεις αυθεντικών κλειδιών για τα προγράμματα της Microsoft! Κλειδιά για τα Windows 10 και το Office πολλοί ισχυρίζονται ότι διαθέτουν προς πώληση, όμως πως μπορεί κανείς να είναι σίγουρος ότι δουλεύουν; Με το συγκεκριμένο κατάστημα μπορείτε να είστε απόλυτα σίγουροι, αφού και εμείς οι ίδιοι έχουμε αγοράσει, καθώς και εκατοντάδες χρήστες μας, με απόλυτη επιτυχία χωρίς πρόβλημα.

    190701-728-360-EURO

    Για τον Ιούλιο, το Goodoffer24 λανσάρει ένα νέο event, το Mid-Year Spree με 25% επιπλέον έκπτωση σε Microsoft Software καθώς και μία νέα κατηγορία με Antivirus και Security Software. Όλες οι προσφορές θα διαρκέσουν 2 εβδομάδες, έτσι όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να βιαστούν.

    Εκπτώσεις έως 25% σε Windows 10/Office

    Για να σας ευχαριστήσει λοιπόν για την προτίμησή σας το Goodoffer και το… 2019, οι υπεύθυνοι του καταστήματος συνεχίζουν τις προσφορές σε ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ κλειδιά για Windows και Office με ΕΠΙΠΛΕΟΝ έκπτωση 25%!

    Όπως πάντα, για να αποκτήσετε την έκπτωση, χρησιμοποιείτε το κουπόνι: JGM25 στις αγορές σας και απολαμβάνετε μειωμένες τιμές για Windows 10 και όλες τις εκδόσεις του Office (2016 και 2019).

    Χρησιμοποιήστε λοιπόν το κουπόνι: JGM25 στα ακόλουθα:

    Παράλληλα, με το κουπόνι: JGO24OFFICE2019 , έχετε έκπτωση 30% σε προϊόντα Microsoft Office 2019:

    190625-728-360-Antivirus-EURO

    Οι προσφορές συνεχίζονται όμως και στη νέα κατηγορία Antivirus & Security Software με έκπτωση έως και 30%!

    Χρησιμοποιήστε λοιπόν το κουπόνι: JGM30 στα ακόλουθα:

    Υπενθυμίζουμε ότι το κατάστημα goodoffer24 βρίσκεται στην διαδικτυακή αγορά εδώ και χρόνια πουλώντας αντικείμενα για παιχνίδια MMO, CD keys για video games και λογισμικό, δωροκάρτες κλπ. Τα προϊόντα παραδίδονται σε ψηφιακή μορφή στον χρήστη μέσα σε λιγότερο από 10 λεπτά μετά την ολοκλήρωση της αγοράς, ενώ έχει χτίσει πολύ καλό όνομα για την εξυπηρέτηση πελατών και τις τιμές του.

    Πλέον προσφέρει αυθεντικά κλειδιά για τα Windows 10 Pro, Microsoft Office 2016 Professional Plus και Microsoft Office 2019 Professional Plus. Η διαδικασία είναι ιδιαίτερα απλή. Ο χρήστης κατεβάζει τις εκδόσεις των παραπάνω από την Microsoft στον υπολογιστή του (φυσικά δωρεάν) και στη συνέχεια τις ενεργοποιεί με τα κλειδιά που αγοράζει από το κατάστημα goodoffer24.

    Η ισχύς αυτών των κλειδιών είναι παγκόσμια και ισχύουν για μια μοναδική συσκευή του χρήστη (αποκλειστικά Windows για τις εκδόσεις του Office).

    Υπενθυμίζουμε ότι πρώτα κατεβάζετε τις εκδόσεις στον υπολογιστή σας και μετά τις ενεργοποιείτε με το κλειδί που αγοράσατε.

    Σημείωση: κάντε συναλλαγές μέσω PayPal για την προστασία σας. Μάθετε περισσότερα στο www.GoodOffer24.com και επικοινωνήστε με το Customer Service στο [email protected]

    Σημείωση: Τα Windows/Office κλειδιά προέρχονται από VOLUME LICENSE (VLK) που πουλάει η Microsoft σε επιχειρήσεις. Όσα κλειδιά δεν χρησιμοποιούνται, καταλήγουν σε on-line πώληση.

    Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ενεργοποίηση ενός PC χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα και παίρνουν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ όλες τις αναβαθμίσεις, χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles