13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Αποκτήστε αυθεντικά κλειδιά για Windows 10 Pro/Office από 9,62€!

    Αποκτήστε αυθεντικά κλειδιά για Windows 10, Office με το κουπόνι του GoodOffer24 για 25% έκπτωση, πριν λήξει η υποστήριξη της Microsoft.

    191024-728-360-EN

    Το Φθινόπωρο του 2019 έφτασε –  αν και ο καιρός ακόμα δεν το θυμίζει – και το Goodoffer24 ξεκίνησε πρώτο-πρώτο τις προσφορές του με έκπτωση έως 30% σε όλες τις εφαρμογές/λειτουργικά/Office της Microsoft όπως τα Windows 10, Office 2019!

    Το κατάστημα Goodoffer24 το γνωρίζετε εδώ και πολύ καιρό και ήδη έχει γίνει η… πρώτη σας επιλογή όπως δείχνουν τα στατιστικά μας με εκατοντάδες πωλήσεις αυθεντικών κλειδιών για τα προγράμματα της Microsoft! Κλειδιά για τα Windows 10 και το Office πολλοί ισχυρίζονται ότι διαθέτουν προς πώληση, όμως πως μπορεί κανείς να είναι σίγουρος ότι δουλεύουν; Με το συγκεκριμένο κατάστημα μπορείτε να είστε απόλυτα σίγουροι, αφού και εμείς οι ίδιοι έχουμε αγοράσει, καθώς και εκατοντάδες χρήστες μας, με απόλυτη επιτυχία χωρίς πρόβλημα.

    Φθινοπωρινές εκπτώσεις έως 30% σε Windows 10/Office

    Για να σας ευχαριστήσει λοιπόν για την προτίμησή σας το Goodoffer και το… 2019, οι υπεύθυνοι του καταστήματος συνεχίζουν τις προσφορές σε ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ κλειδιά για Windows και Office με ΕΠΙΠΛΕΟΝ έκπτωση 30%!

    Όπως πάντα, για να αποκτήσετε την έκπτωση, χρησιμοποιείτε το κουπόνι: JGAU25 στις αγορές σας και απολαμβάνετε μειωμένες τιμές για Windows 10 και όλες τις εκδόσεις του Office (2016 και 2019).

    Χρησιμοποιήστε λοιπόν το κουπόνι: JGAU25 στα ακόλουθα:

    Παράλληλα, με το κουπόνι: JGAU30, έχετε έκπτωση 30% σε προϊόντα Microsoft Office 2019:

    Υπενθυμίζουμε ότι το κατάστημα goodoffer24 βρίσκεται στην διαδικτυακή αγορά εδώ και χρόνια πουλώντας αντικείμενα για παιχνίδια MMO, CD keys για video games και λογισμικό, δωροκάρτες κλπ. Τα προϊόντα παραδίδονται σε ψηφιακή μορφή στον χρήστη μέσα σε λιγότερο από 10 λεπτά μετά την ολοκλήρωση της αγοράς, ενώ έχει χτίσει πολύ καλό όνομα για την εξυπηρέτηση πελατών και τις τιμές του.

    Πλέον προσφέρει αυθεντικά κλειδιά για τα Windows 10 Pro, Microsoft Office 2016 Professional Plus και Microsoft Office 2019 Professional Plus. Η διαδικασία είναι ιδιαίτερα απλή. Ο χρήστης κατεβάζει τις εκδόσεις των παραπάνω από την Microsoft στον υπολογιστή του (φυσικά δωρεάν) και στη συνέχεια τις ενεργοποιεί με τα κλειδιά που αγοράζει από το κατάστημα goodoffer24.

    Η ισχύς αυτών των κλειδιών είναι παγκόσμια και ισχύουν για μια μοναδική συσκευή του χρήστη (αποκλειστικά Windows για τις εκδόσεις του Office).

    Υπενθυμίζουμε ότι πρώτα κατεβάζετε τις εκδόσεις στον υπολογιστή σας και μετά τις ενεργοποιείτε με το κλειδί που αγοράσατε.

    Σημείωση: κάντε συναλλαγές μέσω PayPal για την προστασία σας. Μάθετε περισσότερα στο www.GoodOffer24.com και επικοινωνήστε με το Customer Service στο [email protected].

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles