15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Αποκτήστε ένα έργο τέχνης στο σπίτι σας με τη νέα LG OLEDWX TV

    Η LG παρουσιάζει τη νέα OLEDWX 65 ιντσών wallpaper τηλεόραση που ξεχωρίζει για τον εξαιρετικά λεπτό σχεδιασμό της και τη δυνατότητα επιτοίχιας τοποθέτησης.  Το νέο μοντέλο αποδίδει βαθύτερο μαύρο, έντονες λεπτομέρειες και πλουσιότερα χρώματα, χάρη στα 100 εκατομμύρια αυτοφωτιζόμενα δευτερεύοντα pixel, ενώ ενσωματώνει τον 4K έξυπνο επεξεργαστή α9 3ης γενιάς, προσφέροντας μια εντυπωσιακή εμπειρία θέασης.

    Χρησιμοποιώντας deep learning αλγορίθμους, ο επεξεργαστής αναλύει και βελτιστοποιεί το περιεχόμενο της οθόνης, παρέχοντας πιο ευκρινείς εικόνες, καλύτερη φωτεινότητα και εξαιρετικό ήχο. Μέσω του αλγόριθμου AI, γίνεται μια αρκετά πειστική μίξη του δικάναλου ήχου σε ήχο surround 5.1, ενώ με το Adaptive Sound Control, οι φωνές των εκφωνητών ειδήσεων είναι πιο καθαρές και τα ηχητικά εφέ των ταινιών πιο ζωντανά. Ως προς τον σχεδιασμό, η OLEDWX τηλεόραση σε μορφή ταπετσαρίας, που έχει βραβευθεί με If Design Award και Red Dot Design Award, επιτρέπει την τοποθέτησή της πιο κοντά στον τοίχο, στα 3,85 χιλιοστά, δένοντας αρμονικά με το εσωτερικό του χώρου και προσθέτοντας μια νότα κομψότητας.

    Παράλληλα, διαθέτει το LG ThinQ, το οποίο αντιλαμβάνεται απλές φωνητικές εντολές και επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν το οικιακό Internet of Things οικοσύστημά τους με αναγνώριση της ανθρώπινης φωνής, χωρίς κανένα τηλεχειριστήριο. Επίσης, με τους ενσωματωμένους βοηθούς Google Assistant και Amazon Alexa, η τηλεόραση LG OLED κάνει την καθημερινότητα ακόμα πιο εύκολη.

    Μεταξύ των προηγμένων χαρακτηριστικών της OLEDWX, είναι και το Dolby Vision IQ, που ρυθμίζει τη φωτεινότητα, το χρώμα και την αντίθεση της οθόνης ανάλογα με το είδος της ταινίας και τις συνθήκες φωτισμού, αλλά και το Dolby Atmos που προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία ήχου, για μέγιστη ψυχαγωγία. Επιπλέον, ενσωματώνει το FILMMAKER MODE, με το οποίο οι εικόνες αποδίδονται όπως ακριβώς είχαν προοριστεί να προβάλλονται. Ταυτόχρονα, μέσα από την πλατφόρμα της LG, οι θεατές μπορούν να παρακολουθήσουν μια ευρεία γκάμα περιεχομένου στο Apple TV app, στο Disney+ και στο Netflix. Ακόμη, χάρη στη λειτουργία OLED Motion, μπορούν να δουν κάθε γρήγορη και ανεπαίσθητη κίνηση στους αθλητικούς αγώνες χωρίς θάμπωμα.

    Η συγκεκριμένη τηλεόραση σχεδιάστηκε για να καλύψει και τις ανάγκες των gamers, καθώς διακρίνεται για τον υψηλότερο ρυθμό καρέ, τον 1ms χρόνο απόκρισης, το HGiG και τις λειτουργίες VRR (μεταβλητός ρυθμός ανανέωσης), ALLM (λειτουργία αυτόματου χαμηλού λανθάνοντα χρόνου) και eARC (ενισχυμένο κανάλι επιστροφής ήχου), που πληρούν τις προδιαγραφές HDMI 2.1., για παιχνίδια με γρήγορη κίνηση και ομαλά συγχρονισμένα γραφικά.

    Τέλος, ενσωματώνοντας τη λειτουργία Eye Comfort υπερβαίνει τα πρότυπα που αφορούν το μπλε φως, το τρεμόπαιγμα και την εικόνα υψηλής ποιότητας και είναι πιστοποιημένη από την TÜV Rheinland, ώστε ο φωτισμός που εκπέμπεται να μην ενέχει φωτοβιολογικό κίνδυνο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles