23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Αποκτήστε το δικό σας μηχάνημα χάραξης με €50 μόνο!

    Τα καλά της τεχνολογικής εξέλιξης… κάποτε μόνο οι επαγγελματίες είχαν μηχανήματα χάραξης, κοπής, ακόμη και 3D εκτύπωσης αντικειμένων που πλέον, όμως, μπορείτε να αποκτήσετε κι εσείς, με μικρό κόστος! Έτσι, μπορείτε να φτιάξετε τα δικά σας DIY projects, χωρίς να πληρώνετε κάθε φορά για να αγοράσετε ένα! Μπορείτε να φτιάξετε όμορφα και πρωτότυπα δώρα για φίλους και συγγενείς, ή για τον εαυτό σας, ενώ η “απόσβεση” γίνεται σε χρόνο-ρεκόρ!

    E2102-1-e3df-AjXs

    Στο TomTop θα βρείτε το Metek DK-8-KZ, ένα mini μηχάνημα χάραξης αντικειμένων, με το οποίο μπορείτε να “διακοσμήσετε” αγαπημένα σας gadgets και αξεσουάρ, δίνοντάς σας μια προσωπική “νότα”. Απλώς το συνδέετε στον υπολογιστή, περνάτε το σχέδιο που θέλετε και δίνετε την εντολή να ξεκινήσει τη χάραξή του με laser, πάνω στο αντικείμενο που θέλετε!

    E2102-1-e3df-bq9f

    Έχει ισχύ 1000mW και μπορεί να εκτυπώσει πάνω σε υλικά όπως μπαμπού, χαρτί ή σκληρό χαρτόνι, δέρμα, πλαστικό, PCBA κ.λπ. Δυστυχώς όχι σε μέταλλο, αλλά υπάρχουν και μοντέλα γι’αυτή τη χρήση, ακριβότερα φυσικά. Ζυγίζει κάτι λιγότερο από 1 κιλό οπότε μπορείτε να το μεταφέρετε πανεύκολα και μπορείτε να αποθηκεύσετε μια φωτογραφία/σχέδιο στη μνήμη του ώστε να τυπώνει και χωρίς υπολογιστή. Αρκεί να το τροφοδοτείτε μέσω USB καλωδίου, ακόμη και μέσω ενός powerbank!

    Θα το βρείτε στο TomTop έναντι €50,39.

     

    E2102-1-e3df-EzkU E2102-1-e3df-nf11

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles