12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Απολαύστε μια ρεαλιστική ηχητική εμπειρία με τα νέα LG Soundbars Eclair QP5 & QP5W

    Η LG Electronics (LG) ανακοινώνει την κυκλοφορία των νέων Soundbars Eclair QP5 και QP5W που είναι διαθέσιμα σε λευκό και μαύρο χρώμα. Τα μικρά σε διαστάσεις Soundbars δίνουν νέα πνοή και στυλ στον χώρο σας με τον minimal και συμπαγή σχεδιασμό τους, ενώ αποδίδουν δυνατό, καθηλωτικό ήχο 3.1.2 καναλιών.

    Έχοντας βραβευθεί με το CES Innovation awards 2021, τα συγκεκριμένα Soundbars της LG προσαρμόζουν τον ήχο γύρω σας χάρη στο Dolby Atmos,  προσφέροντας μια πιο ρεαλιστική ακουστική εμπειρία. Επίσης, φέρνουν τον κορυφαίο ήχο της Meridian, πρωτοπόρο στον ήχο υψηλής ανάλυσης και κυρίαρχη στην επεξεργασία ψηφιακού σήματος (DS). Διαθέτουν subwoofer δύο κατευθύνσεων που ελαχιστοποιούν τις παραμορφώσεις, παρέχοντας υψηλής ποιότητας ήχο. Έτσι απολαμβάνετε το ίδιο δυνατό μπάσο, όπως σε ένα soundbar πλήρους μεγέθους, αλλά με λιγότερες ’δονήσεις’ στο ηχείο.

    Τα μικρότερα Soundbars με Dolby Atmos

    Παράλληλα, τα Éclair QP5 και QP5W ενσωματώνουν τον επεξεργαστή A9 AI που κάνει τα πάντα να ακούγονται καθαρά ακόμα και από διαφορετικές πηγές περιεχομένου, ενώ επιτρέπει τη δυνατότητα κοινής χρήσης της λειτουργίας ήχου της τηλεόρασης. Το ενσωματωμένο AI Sound Pro χρησιμοποιώντας έναν αναβαθμισμένο αλγόριθμο για την αναγνώριση φωνητικών, εφέ και συχνοτήτων, βελτιστοποιεί τον ήχο ανάλογα με το είδος. Ακόμη, με το HDMI eARC (βελτιωμένο κανάλι επιστροφής ήχου) δίνεται η δυνατότητα μετάδοσης ασυμπίεστου ήχου 5.1 ch και 7.1 ch χωρίς απώλειες, καθώς και HBR ήχου (με υψηλό ρυθμό bit) σε συμβατές τηλεοράσεις.

    Τα νέα LG Soundbars αποδίδουν περιεχόμενο 4K, περιλαμβάνοντας HDR και Dolby Vision, για μια ολοκληρωμένη οπτικοακουστική εμπειρία. Τέλος, είναι φιλικά προς το περιβάλλον, καθώς είναι κατασκευασμένα από ανακυκλώσιμα υλικά.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles