13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Απολαύστε τη ζεστασιά και εξοικονομήστε χρήματα με την έξυπνη θερμάστρα AENO Premium Eco

    Μέχρι και 50% εξοικονόμηση ενέργειας και φιλική προς το περιβάλλον τεχνολογία υπέρυθρης θέρμανσης σε μινιμαλιστικό σχεδιασμό

    Η AENO, μια νεαρή δυναμική μάρκα έξυπνων οικιακών συσκευών, επεκτείνει τη σειρά προϊόντων της και εισάγει τη κορυφαία σε ποιότητα , σχεδιασμο και φιλική προς το περιβάλλον έξυπνη θερμάστρα. Με την καινοτόμα μέθοδο θέρμανσης με υπέρυθρες και συναγωγή , εξοικονομεί ενέργεια και χρήματα με την χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

    Το ερχόμενο φθινόπωρο – χειμώνα, μια καινοτομία – μια έξυπνη θερμάστρα AENO , φιλική προς το περιβάλλον με τεχνολογία υπέρυθρης ακτινοβολίας εξοικονόμησης ενέργειας και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, θα είναι διαθέσιμη για παραγγελία στους Ευρωπαίους πελάτες. Αναπτύσσεται και παράγεται στην Ευρώπη, στην Πολωνία.

    Η αύξηση των τιμών του ηλεκτρικού ρεύματος και των λογαριασμών θέρμανσης προκαλεί ενεργειακή κρίση στην Ευρώπη. Η λύση για τον κάθε χρήστη και τις επιχειρήσεις είναι να εξοπλίσουν το σπίτι και το γραφείο με προϊόντα θέρμανσης που εξοικονομούν ενέργεια και καταναλώνουν χαμηλή ενέργεια.

    Η θερμάστρα AENO είναι 50% πιο αποδοτική από άλλους τύπους θερμαντήρων και μεθόδων θέρμανσης (κλιματισμός, ενδοδαπέδια θέρμανση, κεντρική θέρμανση). Η θερμάστρα είναι κατάλληλη για θέρμανση δωματίου έως 30m2. Απολαύστε την ευκολία της έξυπνης και ομοιόμορφης θέρμανσης επιλέγοντας μια θερμάστρα για το διαμέρισμά σας, το εξοχικό σας, το γραφείο, το καφέ, το εστιατόριο ή το ξενοδοχείο σας.

    Χρησιμοποιεί γρήγορα και αποτελεσματικά το σύνολο της ισχύος των 700 Watt χωρίς να σπαταλάει θερμότητα και χρήματα. Μόλις ο χώρος θερμανθεί σε μια καθορισμένη θερμοκρασία (η άνετη θερμοκρασία είναι περίπου 24 βαθμοί Κελσίου), η θερμάστρα απενεργοποιείται αυτόματα, χωρίς να σπαταλά ηλεκτρικό ρεύμα. Η διατήρηση της θερμοκρασίας του δωματίου είναι πάντα φθηνότερη. Ο χρήστης μπορεί να εξοικονομήσει ενέργεια και χρήματα και να παραμείνει ζεστός για όλη τη διάρκεια της περιόδου θέρμανσης.

    Επιπλέον, είναι μια θερμάστρα με κορυφαίο σχεδιασμό που ταιριάζει απόλυτα σε κάθε στυλ εσωτερικού χώρου. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει το μαύρο ή το λευκό χρώμα. Είτε θέλετε να το κάνετε αόρατα να ενσωματωθεί (λευκό σε λευκό) είτε να τονίσετε (μαύρο σε λευκό) το στυλ του.

    Αυτό το μοντέλο ταιριάζει σε κάθε σαλόνι ή χώρο γραφείου για εξοικονόμηση χρημάτων, υγιεινή διαβίωση και ευεξία των κατοίκων.

    Υπέρυθρος πίνακας θέρμανσης με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας – έως 700+ Watt, παρέχει εξοικονόμηση ενέργειας. Η συσκευή παρέχει εστιασμένη τοπική θέρμανση των αντικειμένων, χωρίς σπατάλη ενέργειας για τη θέρμανση του εξωτερικού χώρου. Η τεχνολογία υπερύθρων που εξοικονομεί ενέργεια καθιστά τη θερμάστρα AENO πιο αποδοτική από τα περισσότερα παραδοσιακά συστήματα θέρμανσης, όπως κλιματιστικά, θερμάστρες αερίου, κεντρική θέρμανση, ενδοδαπέδια θέρμανση. Η υψηλή ενεργειακή και οικονομική αποδοτικότητα εξασφαλίζεται από το γεγονός ότι το AENO δεν δαπανά ενέργεια για τη θέρμανσή του, τη λειτουργία των ανεμιστήρων και τη θέρμανση του αέρα.

    Η θερμάστρα AENO λειτουργεί χωρίς να φυσάει αέρας και να σηκώνει σκόνη. Δεν παράγει ρύπους, οσμές και θόρυβο. Μια ηλεκτρική θερμάστρα υπερύθρων AENO δεν ξηραίνει τον αέρα και δεν καίει οξυγόνο στο σπίτι. Αυτό διατηρεί την τρέχουσα ισορροπία υγρασίας στο δωμάτιο για την ευημερία όλης της οικογένειας.

    Ο χρήστης μπορεί να ελέγχει τη θερμάστρα από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου με μια φιλική προς το χρήστη εφαρμογή AENO. Όπου κι αν βρίσκεστε, έχετε πρόσβαση σε ένα πλήρες μενού επιλογών για τη λειτουργία της συσκευής σας:

    – διακόπτης on/off,

    – ρυθμίστε τη θερμοκρασία στο δωμάτιο,

    – δημιουργήστε ένα πρόγραμμα θέρμανσης (μια θερμοκρασία κατά τη διάρκεια της ημέρας, μια άλλη τη νύχτα σε συγκεκριμένη ώρα),

    – κάνετε σενάρια με πολλαπλές θερμάστρες

    – έλεγχος και παρακολούθηση των στατιστικών στοιχείων κατανάλωσης ενέργειας,

    – συσκευές εγκατάστασης από τα οικοσυστήματα AENO (μπλέντερ, ρομποτική σκούπα κ.λπ.).

    Η συσκευή είναι ασφαλής για παιδιά και ζώα. Είναι εξοπλισμένο με κλειδαριά για παιδιά, ώστε να είστε ήσυχοι ακόμη και αν η θερμάστρα τοποθετηθεί στο υπνοδωμάτιο των παιδιών. Το κουμπί κλειδώματος ενεργοποίησης/απενεργοποίησης στην εφαρμογή για κινητά διασφαλίζει ότι το παιδί σας δεν θα ενεργοποιήσει τη θερμάστρα κατά λάθος.

    Ο θερμαντήρας AENO διαθέτει προστασία από πτώση. Σε περίπτωση πτώσης της θερμάστρας, απενεργοποιείται αυτόματα, ξεκινάει η ειδοποίηση και στέλνει μια ειδοποίηση push-up στο smartphone.

    Ο χρήστης μπορεί επίσης να ρυθμίσει τη θερμοκρασία του πίνακα από 60°C έως 120°C για σταθερή θέρμανση (θέρμανση ποδιών).

    Μπορείτε εύκολα να εγκαταστήσετε τη θερμάστρα και να ξεκινήσετε με μια απλή και γρήγορη ρύθμιση. Χρειάζεται μόνο 1 λεπτό για τη ρύθμιση σε 2 βήματα μέσω Wi-Fi στην εφαρμογή AENO για κινητά:

    1. Συνδέστε τη θερμάστρα σε μια ηλεκτρική πρίζα.

    2. Ενεργοποιήστε τη θερμάστρα μέσω της εφαρμογής AENO ακολουθώντας τις οδηγίες στην οθόνη.

    Η θερμάστρα AENO είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά. Πραγματικά μια θερμάστρα με κορυφαίο σχεδιασμό. Μινιμαλιστικός σχεδιασμός σε σώμα 11mm από σκληρυμένο γυαλί και με πόδια από αλουμίνιο. Η καινοτομία φαίνεται υπέροχη από οποιοδήποτε σημείο!

    Αγοράστε μια θερμάστρα υψηλής ποιότητας για εξοικονόμηση ενέργειας σε καλή τιμή. Απολαύστε τη ζεστασιά και εξοικονομήστε χρήματα με την AENO Premium Eco Smart Heater!

    Η έξυπνη θερμάστρα AENO Premium Eco Smart είναι διαθέσιμη για αγορά στην Κύπρο: https://www.dimco.eu/.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles