15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Απολαύστε την αγαπημένη σας ταινία στη νέα LG OLED A2 Series

    Η νέα LG OLED σειρά A2 είναι η OLED που όλοι θέλουν να αποκτήσουν. Πρόκειται για μια τηλεόραση που συνδυάζει την ομορφιά με την ευφυΐα και με την τεχνολογική της υπεροχή θα ξετρελάνει τους χρήστες.

    Εάν οι ταινίες και οι σειρές είναι αγαπημένη συνήθεια, η LG OLED A2 Series με την καινοτομία της είναι η ιδανική επιλογή για μια ανεπανάληπτη εμπειρία θέασης. Με καθηλωτικό ήχο surround και επεξεργαστή α7 Gen 5 AI που επιτυγχάνει μίξη ήχου 2 καναλιών σε εικονικό ήχο 5.1.2 καναλιών, η LG OLED A2 θα μεταφέρει τη δράση στο δωμάτιο και θα κάνει τους χρήστες ένα με την ταινία, προσφέροντας μια αληθινή κινηματογραφική εμπειρία. Με το Dolby Vision IQ να συνδυάζεται με το Dolby Atmos® για μια εντυπωσιακή εμπειρία ψυχαγωγίας με συγκλονιστικό ήχο και εξαιρετικές εικόνες, σαν να είναι ο κεντρικός χαρακτήρας.

    Χάρη στον επεξεργαστή α7 Gen 5 AI και ακολουθώντας τις εξελίξεις του deep learning, η LG OLED A2 χρησιμοποιεί τη δυνατότητα βελτίωσης στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο για να μεγιστοποιήσει το πεδίο βάθους, επιτυγχάνοντας εικόνα εξαιρετικά ρεαλιστικής ποιότητας. Με τα pixels της OLED να ανάβουν αυτόνομα, χωρίς οπίσθιο φωτισμό που αμβλύνει τη λάμψη τους πλέον, οι σκοτεινές περιοχές είναι τελείως μαύρες, χωρίς διαρροή φωτός ή εφέ φωτοστέφανου, αποδίδοντας μια καθαρή εικόνα με απαράμιλλο βάθος. Επιπλέον, τα αυτοφωτιζόμενα pixels επιτυγχάνουν το πιο βαθύ μαύρο για καθαρή αντίθεση υπό οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού, προσφέροντας εκθαμβωτικές σκοτεινές και λαμπερές φωτεινές σκηνές. Η εικόνα είναι πιο καθορισμένη, ώστε να μπορεί ο χρήστης να διακρίνει ανεπαίσθητες λεπτομέρειες που συνήθως δεν φαίνονται. Το ολοκαίνουργιο Dynamic Tone Mapping Pro χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή α7 Gen 5 AI για να ανιχνεύσει τι υπάρχει στο κάδρο και να εφαρμόσει τη βέλτιστη καμπύλη απόχρωσης, με αποτέλεσμα το HDR να είναι φυσικό, με βαθιά αντίθεση και περίπλοκες λεπτομέρειες, χαρίζοντας «δυνατή» ποιότητα εικόνας.

    Με την LG OLED A2 Series το παιχνίδι αναβαθμίζεται σε μια δυνατή εμπειρία αδιάκοπου παιχνιδιού χωρίς καθυστερήσεις. Ακόμη και όταν η δράση είναι έντονη, ο χρήστης μπορεί να μεταβεί στο αποκλειστικό Game Dashboard και να εφαρμόσει τις βέλτιστες ρυθμίσεις για ό,τι κι αν παίζει.

    Ακόμα, η LG OLED A2 διαθέτει ThinQ AI & webOS2 για εξατομικευμένη εμπειρία τηλεόρασης. Το ThinQ παρέχει προτάσεις με βάση τα γούστα, αρκεί να πραγματοποιηθεί ρύθμιση του προφίλ για όλους στο σπίτι ώστε να ξαναμπαίνουν γρήγορα στην αγαπημένη τους τηλεοπτική σειρά και να λαμβάνουν ειδήσεις που τους αφορούν και αθλητικές ενημερώσεις.

    Με απίστευτα λεπτή και κομψή σχεδίαση, η LG OLED A2, ταιριάζει ιδανικά στο χώρο ενώ η βάση Gallery3 δίνει την ελευθερία τοποθέτησης της σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού και του γραφείου, κρύβοντας επιμελώς τα αντιαισθητικά καλώδια.

    Η LG OLED A2 Series για να μπορεί να καλύπτει όλες τις ανάγκες διατίθεται σε δυο διαστάσεις 55 & 65.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles