18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Απολαύστε το καταιγιστικό launch trailer του Ghost Recon: Breakpoint!

    Οι φίλοι των tactical shooters έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται χαρούμενοι, καθώς ήδη κυκλοφόρησε (4/10 για Xbox One, PC και PS4) το νέο game στη σειρά Ghost Recon, ονόματι Breakpoint! Για πρώτη φορά οι gamers θα έχουν την ευκαιρία να δουν το πως είναι να είσαι το θήραμα σε μια άκρως εχθρική περιοχή, καθώς η ομάδα των Ghosts αυτή τη φορά καλείται να επιβιώσει πίσω από τις γραμμές του εχθρού. Χωρίς πολλά resources και με μηδαμινή βοήθεια, οι ειδικοί πράκτορες που αποτελούν την ομάδα των Ghosts θα πρέπει αυτή τη φορά να ξεπεράσουν τις δυσκολίες και να γονατίσουν τον Cole D. Walker, ο οποίος έχει καταλάβει το νησί Auroa. Δίνοντας μια ύστατη μάχη ζωής και θανάτου οι Ghosts θα αναμετρηθούν μςε τους “Wolves”, μια επίλεκτη μονάδα στρατιωτών που “εξειδικευέται” στο να βγάζει εκτός παιχνιδιού τους στόχους της με χειρουργική ακρίβεια.

    Ghost Recon Breakpoint (1)

    Δίνοντας έμφαση στο 4-player co-op και στην εξερεύνηση ενός πραγματικά “massive” open-world environment, το έργο σας θα είναι πιο δύσκολα από κάθε φορά. Η καταιγιστική δράση, το καλογραμμένο story και φυσικά το tactical gameplay που όλοι έχουμε αγαπήσει είναι βέβαιο ότι θα καθηλώσουν τους λάτρεις του είδους, χαρίζοντας τους πολλές ποιοτικές ώρες τόσο σε single όσο και σε multiplayer αναμετρήσεις. Πάρτε μια γεύση από το καταιγιστικό launch trailer του νέου Ghost Recon και αναμείνατε στο ακουστικό σας για το review μας…  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles