17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Απολαύστε το καταιγιστικό full trailer του WarCraft!

    Η Blizzard παραδοσιακά στη BlizzCon που πρόκειται για τη δική της μεγάλη γιορτή, προσφέρει αρκετά «δώρα» στους fans των διάσημων gaming franchises. Άλλοτε με νέα trailers και άλλοτε με ανακοινώσεις τίτλων, η BlizzCon είναι το γεγονός που περιμένουν όλοι οι fans των WarCraft, Diablo και StarCraft. Ένα από φετινά «δωράκια» της Blizzard είχε να κάνει με την πρώτη επίσημη παρουσίαση του trailer της ταινίας WarCraft, η οποία είναι προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει στις 10 Ιουνίου του 2016.

    orc-warcraft-ft

    Το trailer, που φυσικά διαπνέεται από την επική ατμόσφαιρα του πιο πετυχημένου MMORPG ever και των αγαπημένων strategy games, επικεντρώνεται στις races των humans και των Orcs. Σύμφωνα με το story, μία σκοτεινή δύναμη απειλεί την ύπαρξη των Orcs και των ανθρώπων και πλέον η μόνη σωτηρία είναι να παραμερίσουν τις παλιές διαφορές τους και να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Το trailer κάνει εξαιρετική δουλειά στο να μας παρουσιάσει το πόσο μεγάλος (και επικός) είναι ο κόσμος του WarCraft, ενώ οι μυημένοι του WoW είναι σίγουρο ότι θα αναγνωρίσουν ορισμένες από τις πιο γνωστές τοποθεσίες του Azeroth, όπως η μυθική πόλη του Dalaran. Στην κινηματογραφική μεταφορά του WarCraft πρωταγωνιστούν οι Travis Fimmel, Ben Foster και Paula Patton, με την σκηνοθεσία να ανήκει στον Duncan Jones. Χαλαρώστε και απολαύστε το trailer που ακολουθεί…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles