18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Απολαύστε το νέο EPIC trailer για το Avengers: Endgame!

    Το Avengers: Endgame (Εκδικητές: Τελευταία Πράξη) που βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας μας στις 24 Απριλίου, αυτή τη στιγμή αποτελεί την πιο hot και πολυαναμενόμενη ταινία της χρονιάς, καθώς είναι βέβαιο ότι θα σπάσει τα ταμεία, καταρρίπτοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο! Εάν κρίνουμε από την τεράστια επιτυχία του Infinity War, τότε και το Endgame αναμένεται να δώσει τρελό πονό!

    54462683_2371593469622328_760680596937637888_n

    Ύστερα από το κατακλυσμιαίο γεγονός όπου ο Τιτάνας Thanos απέκτησε τα πετράδια της αιωνιότητας και με ένα χτύπημα των δαχτύλων του αφάνισε τον μισό πληθυσμό της Γης και του γαλαξία, οι εναπομέιναντες ηρωές προσπαθούν να βρούν με ποιον τρόπο θα καταφέρουν να τον αντιμετωπίσουν. Ο Captain America, o Thor, η Black Widow, o Hawkeye, αλλά και ο Iron Man (ο οποίος έχει επιβιώσει αλλά περιπλανιέται χαμένος στο διάστημα) είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα να τιμωρήσουν τον Τρελό Τιτάνα για την οδύνη και την καταστροφή που προκάλεσε. Στη μάχη ενάντια στον Thanos όμως αναμένεται να προστεθεί και η πανίσχυρη Captain Marvel, η οποία φτάνει στη Γη ύστερα από την κλήση του Nick Fury. Η “τελευταία πράξη” του δράματος πρόκειται πολύ σύντομα να γραφτεί και είτε οι ήρωες μας θα πέσουν ηρωικά μαχόμενοι είτε θα καταφέρουν να επικρατήσουν. Το νέο trailer της νέας ταινίας των Avengers, δεν θα μπορούσε παρά να είναι φανταστικό και επειδή ξέρουμε ότι θα το βάλετε σε loop, καλύτερα είναι να μην σας καθυστερούμε άλλο… Πατήστε το play στο video που ακολουθεί και απολαύστε!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles