19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Απόλυτη φρεσκάδα με Bosch FreshUp σε μόνο… 4 βήματα!

    Οι «έξυπνες» συσκευές κατέχουν σημαντική θέση στην καθημερινότητα των σύγχρονων ανθρώπων, καθώς συμβάλλουν στην απλοποίηση των διαδικασιών και κυρίως στην εξοικονόμηση χρόνου. Τη στιγμή που τα πάσης φύσεως gadgets «απογειώνουν» την εμπειρία είτε στη δουλειά είτε στην κατηγορία της ψυχαγωγίας, μια επαναστατική συσκευή από τη Bosch έρχεται τώρα να καταπολεμήσει δραστικά τις δυσάρεστες οσμές, τους ιούς και τα βακτήρια έως και 99,9%* από τα υφάσματα εύκολα, γρήγορα, χωρίς χημικά και χωρίς τη χρήση απορρυπαντικών. Εσύ ακόμα αφήνεις τα ρούχα σου στην τύχη τους;

    Πόσες φορές γυρίσατε στο σπίτι από μια βραδινή έξοδο και ένα παλτό ή ένα πουκάμισο, που μόλις πήρατε από το καθαριστήριο, μύριζε τσιγάρο ή φαγητό; Πρόκειται για μια εξαιρετικά δυσάρεστη κατάσταση, που καθιστά αδύνατον να φορεθούν κάποια ρούχα για δεύτερη φορά, παρά το γεγονός ότι χρησιμοποιήθηκαν μόλις για μερικές ώρες. Πλέον όμως βρέθηκε οριστική λύση σε αυτό το πρόβλημα, αφού ο καθένας μπορεί να βγαίνει από το σπίτι του φρέσκος και περιποιημένος, ενώ παράλληλα μπορεί να εξουδετερώσει τις ενοχλητικές μυρωδιές από τα ρούχα ακόμη και καθοδόν! Πως γίνεται αυτό; Με τη επαναστατική συσκευή Bosch FreshUp, που επιτρέπει το γρήγορο φρεσκάρισμα των ρούχων, αξιοποιώντας τη δύναμη του πλάσματος και μάλιστα εξουδετερώνει έως και το 99.99%* των βακτηρίων και των ιών. Σε μια περίοδο που η πανδημία επηρεάζει ακόμη την καθημερινότητα, όλοι λίγο πολύ έχουν ονειρευτεί σε κάποια στιγμή της ζωής τους το φρεσκάρισμα των ρούχων χωρίς απορρυπαντικά, νερό ή χημικά. Όταν αυτό συνδυάζεται με την εξουδετέρωση των ιών και των βακτηρίων, τότε μιλάμε για μια συσκευή που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι.

    Ρούχα ανανεωμένα από το Bosch FreshUp

    Ένα από τα σημαντικά πλεονεκτήματα του FreshUp, πέρα από το γεγονός ότι είναι φιλικό προς το περιβάλλον, είναι ότι μπορεί εύκολα να μεταφερθεί παντού, όπως ένα κινητό ή μια θήκη γυαλιών. Η λειτουργία του είναι πανεύκολη, καθώς 4 απλά βήματα είναι αρκετά, προκειμένου να απαλλαγείτε οριστικά από τις οσμές του ιδρώτα, του καπνού, τις μυρωδιές του φαγητού ή των κατοικίδιων και να φρεσκάρετε τα στεγνά ρούχα σας κάθε φορά που το απαιτούν οι περιστάσεις.

    Πως θα δείχνετε… άψογοι ακόμη και με τα ρούχα που φορούσατε χτες

    1ο βήμα: Η ενεργοποίηση της συσκευής

    Η γερμανικής κατασκευής συσκευή Bosch FreshUp ενεργοποιείται με το πάτημα ενός κουμπιού On/Off. Το λευκό φως σημαίνει ότι είναι έτοιμη για χρήση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποφασίσετε ποια ρούχα χρειάζονται φρεσκάρισμα.

    2ο βήμα: Η πρώτη επαφή με τα υφάσματα

    Μετά την ενεργοποίηση της συσκευής, πιέζετε ελαφρά τη μπάρα ενεργοποίησης πάνω στο ρούχο που επιθυμείτε να φορέσετε, περιμένοντας να ανάψει το μωβ φως. Αυτό σημαίνει ότι το Plasma ενεργοποιήθηκε και είναι έτοιμο να εξουδετερώσει οσμές και βακτήρια σε ελάχιστο χρόνο.

    3ο βήμα: Η ανανέωση των ρούχων

    Στη συνέχεια, με πλάγιες κινήσεις πραγματοποιείτε το φρεσκάρισμα των ρούχων σας. Για να απομακρυνθούν αποτελεσματικά οι οσμές, η συσκευή πρέπει να έρχεται σε πλήρη επαφή με το ύφασμα. Το FreshUp απελευθερώνει με μεγάλη ταχύτητα ενεργά μικροσωματίδια πλάσματος στην επιφάνεια των υφασμάτων και των ρούχων, εξουδετερώνοντας τα μόρια των οσμών, τους ιούς και τα βακτήρια έως και 99,9%*.

    4ο βήμα: Απενεργοποίηση

    Η συσκευή, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ασταμάτητα περίπου για 1 ώρα, απενεργοποιείται πάλι εξαιρετικά εύκολα με το πάτημα του κουμπιού On/Off. Όταν έρθει η ώρα της φόρτισης, η κόκκινη ένδειξη σάς προειδοποιεί ότι ήρθε η ώρα να το βάλετε στην πρίζα. Το FreshUp θα είναι πλήρως φορτισμένο σε 3 με 4 ώρες και έτοιμο να σας δώσει τη φρέσκια και ανανεωμένη εμφάνιση που σας αξίζει!

    Σημειώνεται ότι μετά τη χρήση του FreshUp, τα ρούχα έχουν μια ιδιαίτερη μυρωδιά, η οποία εξαφανίζεται σε λίγη ώρα. Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, καθώς πρόκειται για μέρος της διαδικασίας. Αυτό σημαίνει ότι το ενεργό Plasma διέλυσε τα μόρια των δυσάρεστων οσμών, που βρίσκονταν μέσα στις ίνες των ρούχων, παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής τους και καθυστερώντας την προγραμματισμένη επίσκεψη στο καθαριστήριο. Συνοδεύεται από προστατευτική θήκη για αποθήκευση, ένα καλώδιο και πρίζα φόρτισης micro USB.

    Δείτε στη συνέχεια το video:

    * Αποτελεσματικότητα ενάντια στα βακτήρια (π.χ. Staphylococci incl. MRSA and VRSA, Streptococci, Enterococci incl. VRE, E. coli bacteria incl. EHEC, EPEC, ETEC, EIEC, EAEC, ESBL/MRGN, DAEC) και στα μικρόβια (e. g. vaccinia virus, HBV, HCV, HIV, influenza H5N1, H1N1, έρπης, ιλαρά, λύσσα) που επιβεβαιώνεται από το ανεξάρτητο ερευνητικό κέντρο Hygcen στη Γερμανία, σύμφωνα με τα τεστ [2021-2948, 2021-2949; SN 32436] και [2021-2827, 2021-2828; SN 32436] που διεξήχθησαν για τον όμιλο BSH Hausgeräte GmbH. Έως και 99,9% μείωση των βακτηρίων και των μικροβίων μετά από 1 λεπτό χρήσης του FreshUp σε μεταξωτό ύφασμα και μετά από 5 λεπτά σε βαμβακερό ύφασμα. Οι οργανισμοί που χρησιμοποιήθηκαν για την αποτελεσματικότητα των τεστ: E. coli και S. aureus, τροποποιημένο Vaccinia Virus Ankara (MVA).

    Μάθετε περισσότερα για το Bosch FreshUp εδώ

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles