15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Απόλυτη gaming δράση με το νέο LG UltraGear monitor, με 1 χιλιοστό του δευτερολέπτου χρόνο απόκρισης

    Η LG παρουσιάζει το νέο UltraGear monitor 24GL600F, που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς gamers. Με μια σειρά από προηγμένα χαρακτηριστικά που διαθέτει, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ατελείωτο και ποιοτικό gaming.

    lg_ultragear_24gl600f_1

    Η νέα 23,6 ιντσών οθόνη της LG με τύπο πίνακα TN διαθέτει εξαιρετικά γρήγορο χρόνο απόκρισης 1 χιλιοστό του δευτερολέπτου (1 millisecond ms) και υψηλό ρυθμό ανανέωσης 144 Hz, επιτρέποντας την απεικόνιση ακόμα και των πιο μικρών κινήσεων ενώ παρέχει ταυτόχρονα πιο ομαλή κίνηση στα παιχνίδια. Έτσι, οι gamers έχουν τη δυνατότητα να παρατηρούν γρήγορα το πεδίο της μάχης και να ανταποκρίνονται άμεσα στον αντίπαλο, διαθέτοντας πλήρη εικόνα του πεδίου μάχης και όλων των UI του παιχνιδιού.

    Επιπλέον, το UltraGear monitor ξεχωρίζει για την ενσωματωμένη τεχνολογία Radeon FreeSync, χάρη στην οποία διατηρείται η ποιότητα της εικόνας και ο χρήστης απολαμβάνει ομαλή κίνηση χωρίς αλλοιώσεις και τρεμόπαιγμα, φαινόμενα που προκαλούνται μεταξύ του ρυθμού καρέ της κάρτας γραφικών και του ρυθμού ανανέωσης της οθόνης. Παράλληλα, η λειτουργία Dynamic Action Sync ελαχιστοποιεί την καθυστέρηση εισόδου δεδομένων (input lag) και ενισχύει την εμπειρία παιχνιδιών RTS και FPS. Ένα ακόμα μοναδικό χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης οθόνης αποτελεί το Black Stabilizer, το οποίο φωτίζει ακόμα και τις πολύ σκοτεινές σκηνές, προσφέροντας στους παίκτες πλήρη ορατότητα.

    Τέλος, η συγκεκριμένη προσθήκη στην κορυφαία UltraGear σειρά οθονών της LG, είναι σίγουρο ότι θα συναρπάσει κάθε gamer που αναζητά γρήγορο παιχνίδι με καθαρές σκηνές και ζωντανά χρώματα, ενώ διαθέτει 3 χρόνια συνολική εγγύηση και 3 χρόνια εγγύηση 0 Pixel.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles