15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Απόλυτος έλεγχος στο χέρι σας με το νέο Gaming USB DAC: Sound Blaster GC7!

    Η Creative Technology ανακοίνωσε πρόσφατα την κυκλοφορία του Sound Blaster GC7, του πρώτου premium Gaming DAC με ενσωματωμένο ενισχυτή από μια νέα σειρά προϊόντων ειδικά σχεδιασμένη για να βελτιώσει την εμπειρία του gamer χρήστη, των επίδοξων δημιουργών περιεχομένου και των streamers. Οι χρήστες μπορούν να πάρουν τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού εύκολα με διαισθητικά χειριστήρια και πλήρως προγραμματιζόμενα κουμπιά ώστε να απολαύσουν τις βραβευμένες τεχνολογίες Super X-Fi και Sound Blaster, στην πιο ολοκληρωμένη εξωτερική κάρτα ήχου της Creative μέχρι σήμερα.

    Πλήρως Προσαρμόσιμο

    Το Sound Blaster GC7 είναι εργονομικά σχεδιασμένο για ευκολία στη χρήση – με διαισθητικά χειριστήρια με το ένα χέρι, οι παίκτες μπορούν να κάνουν απρόσκοπτες προσαρμογές κατά τη διάρκεια της χρήσης και να επικεντρωθούν στις σωστές κινήσεις που θα τους οδηγήσουν στο στόχο. Το Sound Blaster GC7 έρχεται επίσης με τέσσερα πλήρως προγραμματιζόμενα κουμπιά, που επιτρέπουν στους χρήστες να προγραμματίζουν εκδοχές σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους. Οι χρήστες μπορούν επίσης να προσαρμόσουν τα κουμπιά με τα προτιμώμενα προφίλ ήχου για gaming, ταινίες και μουσική και μπορούν επίσης να προσαρμόσουν το χρώμα του φωτισμού RGB στα κουμπιά ελέγχου ανάλογα με τις προτιμήσεις τους.

    Με Sound Blaster Acoustic Engine και Super X-Fi

    Εξοπλισμένο με τις βραβευμένες τεχνολογίες επεξεργασίας ήχου Sound Blaster της Creative και την ολογραφία ακουστικών Super X-Fi, το Sound Blaster GC7 δεν μεταφέρει απλώς τους χρήστες στο πεδίο μάχης στα παιχνίδια, αλλά τους  επιτρέπει να παραμένουν ένα βήμα μπροστά από τους αντιπάλους τους. Όταν χρησιμοποιούν ηχεία, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν λειτουργίες Sound Blaster όπως Crystalizer και Smart Volume μέσω του Acoustic Engine suite. Επιπλέον, το Scout Mode ενισχύει τους ήχους των κινήσεων των αντιπάλων στο παιχνίδι, δίνοντας στους χρήστες το πλεονέκτημα.

    Όταν χρησιμοποιούν ακουστικά, η τεχνολογία Super X-FI θα «βυθίσει» τους χρήστες στο τρισδιάστατο του ήχου που αναδημιουργεί μια εκτεταμένη ηχόσφαιρα σαν πολυκάναλο σύστημα πολλαπλών ηχείων. Επιπλέον, η νέα λειτουργία SXFI BATTLE Super X-Fi οδηγεί τους χρήστες ένα βήμα μπροστά από το παιχνίδι καθώς προσφέρει ρεαλιστικά ηχητικά στοιχεία που τονίζουν την κατεύθυνση όχι μόνο, αλλά και την απόσταση. Έτσι οι χρήστες μπορούν να εντοπίσουν τις ακριβείς τοποθεσίες των εχθρών με μεγαλύτερη ακρίβεια και να αποκτήσουν το απαραίτητο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

    Το Sound Blaster GC7 είναι επίσης και ένας πολύ καλός μετατροπέας DAC με πολύ χαμηλό θόρυβο και παραμορφώσεις και ξεχωριστά μεμονωμένα ηχητικά εφέ. Οι χρήστες μπορούν επίσης να μεταδώσουν ροή επιπέδου 24-bit / 192 kHz PCM και υπάρχει επίσης υποστήριξη για virtual surround 7.1 για ακρόαση με ακουστικά ή ηχεία, ενώ εμπεριέχει και αποκωδικοποιητή Dolby Digital.

    Επικοινωνήστε καλύτερα, κερδίστε ευκολότερα

    Οι συνομιλίες εντός του παιχνιδιού γίνονται επίσης απρόσκοπτες και χωρίς προβλήματα με το GameVoice Mix. Οι χρήστες μπορούν να προσαρμόζουν ελεύθερα τον ήχο του παιχνιδιού και την ένταση της συνομιλίας εύκολα χωρίς να διακόπτουν το παιχνίδι.

    Διασυνδεσιμότητα

    Το Sound Blaster GC7 είναι διαισθητικό και απλό στη ρύθμιση με συμβατότητα σε διάφορες πλατφόρμες – από υπολογιστή, Mac έως PS5, PS4 και Nintendo Switch. Σε συνδυασμό με χειριστήρια εύκολης πρόσβασης, εξαιρετική απόδοση ήχου και προηγμένες δυνατότητες, το Sound Blaster GC7 διαθέτει όλα τα πλεονεκτήματα του τέλειου συνοδευτικού ήχου για gaming που θα ικανοποιήσει κάθε gamer., δημιουργό περιεχομένου ή streamer.

    Τιμή και Διαθεσιμότητα

    Το Sound Blaster GC7 διατίθεται στα  EUR 149.99 στο Creative.com. Περισσότερες Πληροφορίες στο www.creative.com/sbgc7.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles