21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Αποστολή στη Σελήνη για τη SpaceX με πλήρωμα 8 καλλιτέχνες

    Οκτώ πολίτες θα αποτελέσουν μέλη του πληρώματος στην επερχόμενη αποστολή της Space X στο φεγγάρι την οποία διοργανώνει ο δισεκατομμυριούχος Γιουσάκου Μαεζάβα. Όπως έγινε γνωστό, ο Μαεζάβα επέλεξε συνολικά οκτώ καλλιτέχνες από διαφορετικές χώρες για να τον συνοδεύσουν στο ταξίδι με στόχο την προώθηση της παγκόσμιας ειρήνης. Πρόκειται για τον Ιαπωνο-Αμερικανό DJ, Steve Aoki, τον Αμερικανό μουσικό και YouTuber, Τιμ Τοντ, τον Τσέχο χορευτή και χορογράφο Yemi A.D., την Ιρλανδή φωτογράφο Ριάνον Άνταμ, τους κινηματογραφιστές, Καρίμι Ιλία και Μπρένταν Χολ, τον Ινδό ηθοποιό, Ντεβ Γιόσι και τον T.O.P., μέλος του K-pop συγκροτήματος Big Bang.

    Το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί με διαστημόπλοιο που αναπτύχθηκε από τη SpaceX και είναι η πρώτη ιδιωτική μη στρατιωτική αποστολή στο φεγγάρι. Ο T.O.P, μουσικός και ηθοποιός θα γίνει ο πρώτος Νοτιοκορεάτης πολίτης που θα επισκεφθεί τη Σελήνη. «Είναι μεγάλη μου τιμή που επιλέχθηκα ως ένα από τα μέλη του πληρώματος του dearMoon πρότζεκτ» αναφέρει ο 35χρονος καλλιτέχνης, ίνδαλμα της K-pop σε σχετικό video. «Από μικρός, πάντα σκεφτόμουν το διάστημα και το φεγγάρι. Ανυπομονώ για τη δική μου προσωπική εξέλιξη, μέσω αυτού του project και θέλω να αισθανθώ νέου είδους συγκινήσεις και φώτιση», σημείωσε.

    Διαβάστε επίσης:

    “Μάχη” για τον τίτλο του πλουσιότερου ανθρώπου δίνει ο Elon Musk (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles