21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Αποσύρεται από την υποκριτική ο Τζιμ Κάρεϊ

    Τις τελευταίες μέρες, έγινε γνωστό ότι ο δημοφιλής ηθοποιός Μπρους Γουίλις αποσύρεται από την υποκριτική, αφού η αφασία, από την οποία πάσχει, δεν του επιτρέπει να συνεχίσει. Εκτός από τον πρωταγωνιστή των ταινιών “Die Hard”, ακόμη ένα μεγάλο όνομα ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από το χώρο, ωστόσο δεν αποκλείεται στο μέλλον να τον δούμε να επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη.

    Πρόκειται για το διάσημο κωμικό Τζιμ Κάρεϊ, ο οποίος συμμετέχει στην ταινία «Sonic the Hedgehog 2», που αυτή την εβδομάδα βγήκε στους κινηματογράφους. Ο Τζιμ Κάρεϊ, σε συνέντευξή του, επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

    Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός ανέφερε στην παρουσιάστρια Κιτ Κούβερ:

    “Λοιπόν, αποσύρομαι. Είμαι αρκετά σοβαρός. Εξαρτάται, αν οι άγγελοι μου φέρουν κάποιο σενάριο που είναι γραμμένο με χρυσό μελάνι, αυτό ίσως να είναι πολύ σημαντικό για τους ανθρώπους να το δουν. Μπορεί να συνεχίσω τον δρόμο, αλλά κάνω ένα διάλειμμα. Μου αρέσει πολύ η ήσυχη ζωή μου, να βάζω μπογιές σε καμβά, η πνευματική μου ζωή και νιώθω ότι –και αυτό είναι κάτι που μπορεί να μην ακούσεις ποτέ από άλλη διασημότητα να λέει -, αλλά έχω αρκετά, έκανα αρκετά, είμαι αρκετός”.

    Διαβάστε επίσης: Μπρους Γουίλις: Διαγνώστηκε με αφασία και αποσύρεται από την υποκριτική (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles