19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Αποτελέσματα Διαγωνισμού #hellomoto (31/5-6/6)!

    Είμασταν σίγουροι ότι θα γινόταν ένας μίνι-πανικός με τον διαγωνισμό μας, καθώς δεν υπάρχει Έλληνας fan της κινητής τηλεφωνίας που να μην λατρεύει την Motorola. Η εμβληματική εταιρεία είναι και πάλι μαζί μας κια μοιράζει τα πιο εκπληκτικά δώρα στο Digital Life, οπότε για να μην σας καθυστερούμε άλλο, γιατί γνωρίζουμε ότι σας έχει φάει η αγωνία, ελάτε να δούμε τον/την σούπερ τυχερό/-ή που κερδίζει το εκπληκτικό Moto e7 power.

    And the winner is…

    • Κωνσταντίνα Ντικούλη

    ******

    Αγαπητή Κωνσταντίνα, μπορείς να επικοινωνήσεις με την κύρια Έλλη Μαστρομανώλη στο τηλέφωνο 210-5230000 (καθημερινές 10:00 – 17:00)  για να σε ενημέρωσει για τον τρόπο παραλαβής του δώρου σου. Όσοι φίλοι μας δεν κατάφεραν να κερδίσουν δεν θα πρέπει να απογοητευθούν, καθώς θα τρέχξει ένας ακόμη σούπερ διαγωνισμός με τη Motorola και έτσι όλοι οι φίλοι/φίλες μας θα έχουν τη δυνατότητα να πουν τη μαγική λέξη: #hellomoto και να διεκδικήσουν μια ακόμη εκπληκτική συσκευή!

    STAY TUNED!!! 

     

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles