24.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Αποτελέσματα Διαγωνισμού Kaizershop.gr – Xiaomi Redmi 9AT

    Ένας ακόμη εκπληκτικός διαγωνισμός μας έφτασε στο τέλος του και όπως αναμενόταν επικράτησε ένας μικός πανικός! Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους και όλες που λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας. Έφτασε η στιγμή να δούμε τον σούπερ τυχερό ή την τυχερή που κέρδισε το μοναδικό Xiaomi Redmi 9AT, ένα smartphone που μας το προσέφερε το Kaizershop.gr, ένα κατάστημα που είναι συνδεδεμένο με τα κορυφαία smartphones και gadgets από τον κόσμο της mobile τεχνολογίας κι όχι μόνο!

    Για να μην σας καθυστερούμε άλλο, ο / η τυχερός -ή είναι…

    • Giota Papadimakopoulou
    Συγχαρητήρια Γιώτα, μπορείς να επικοινωνήσεις με την κυρία Έλλη Μαστρομανώλη στο 210-5230000 (ώρες 10:00 – 17:00), η οποία θα σε ενημερώσει για τον τρόπο παραλαβής του δώρου σου! Stay tuned γιατί σας ετοιμάζουμε κι άλλους δυνατούς διαγωνισμούς.

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles