12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Αποτελέσματα Διαγωνισμού Realme C11 (Kaizergaming.gr)!

    Επειδή ως γνωστόν θέλουμε να ξεκινάμε τη νέα σεζόν με πολλές νότες αισιοδοξίας, για αυτό και σας ετοιμάσαμε το διαγωνισμό με δώρο το εκπληκτικό Realme C11, προσφορά του Kaizergaming.gr. Οι συμμετοχές σας πραγματικά ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο, κάτι που μας χαροποίησε ιδιαίτερα! Όμως επειδή θα σας έχει φάει η αγωνία πάμε να δούμε γρήγορα γηρογρα, τον τυχερό (ή την τυχερή) που θα κάνει το Realme C11 δικό του… O τυχερός μας φίλος είναι ο…

    • Samuel Antonakakis
    Φίλε Σαμουήλ, πολλά συγχαρητήρια και για να μάθεις για τον τρόπο παραλαβής του δώρου σου θα πρέπει να επικοινωνήσειςμε την κ. Έλλη Μαστρομανώλη στο τηλέφωνο 210-52.30000 (ώρες 10:00 – 17:00). Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για μια ακόμη φορά το Kaizer Gaming για την ευγενική παραχώρηση του δώρου.
    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles