17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Αποτελέσματα Διαγωνισμού Sonos Roam!

    Το καλοκαίρι ήρθε για τα καλά, για αυτό δεν θα πρέπει να μας προξενεί εντύπωση ότι επικράτησε πραγματικός πανικός στο διαγωνισμό μας για το super καλοκαιρινό ηχείο της Sonos, Roam, το οποίο είναι το κορυφαίο portable ηχείο της αγοράς στην κατηγορία του.

    Επειδή γνωρίζουμε ότι θα σας έχει φάει η αγωνία για το νικητή ή τη νικήτρια, για να μην σας βασανίζουμε άλλο, ο τυχερός νικητής που κέρδισε το Sonos Roam είναι ο…

    • George Katsoulakos

    Σε αυτό το σήμειο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για μια ακόμη φορά την ΔΑΜΚΑΛΙΔΗΣ Α.Ε. για την ευγενική παραχώρηση του δώρου. Ο τυχερός μας φίλος θα πρέπει να επικοινωνήσει στο 210-5230000 με την κυρία Έλλη Μαστρομανώλη (ώρες 10:00 – 17:00)  για να ενημερωθεί για τον τρόπο παραλαβής του δώρου του.

    Stay Tuned, καθώς ακολουθούν και άλλοι εκπληκτικοί διαγωνισμοί στο άμεσο μέλλον! 

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles