17.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Αποτελέσματα Διαγωνισμού THE FLASH!

    Η ώρα της ανακοίνωσης των μεγάλων νικητών / νικητριών που θα έχουν τη ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά την avant-premiere του The Flash, έφτασε! Κάτι μας λέει ότι η επική νέα ταινία της DC, θα αποτελέσει μια από τις κορυφαίες ταινίες της φετινής χρονιάς! Η ειδική αυτή προβολή της ταινίας πρόκειται να πραγματοποιηθεί στα Village Cinemas στο The Mall Athens με ώρα έναρξης στις 20:00 (θα πρέπει να βρίσκεστε στο σινεμά από τις 19:30).

    Επειδή γνωρίζουμε ότι θα σας έχει η αγωνία, οι δέκα τυχεροί, οι οποίοι κερδίζουν από μια ΔΙΠΛΗ πρόσκληση είναι οι:

    1. Λαυρεντης Απεργης

    2. Μανώλης Ζαιμάκης

    3. Νίκος Γιαννούλης

    4. Ξενια Μπουκουβάλα

    5. Nikos Fokianos

    6. Σοφία Στέφου

    7. Manolis Zahariadis

    8. Georgia Danigeli

    9. GEORGE VAKALOPOULOS

    10. Ίριδα Βρανά

    To μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δώσετε το όνομα σας στην είσοδο και να αναφέρετε το site στο οποίο κερδίσατε! Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Tanweer για την ευγενική χορηγία των προσκλήσεων. Stay Tuned καθώς στο άμεσο μάλλον σας περιμένουν κι άλλοι κορυφαίοι διαγωνισμοί από το αγαπημένο σας site! 

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles