20.3 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
More

    Αποτελέσματα IDC: H Lenovo Νο1 σε όλες τις κατηγορίες Η/Υ για το οικονομικό έτος 22/23

    Η Lenovo ανακοίνωσε σήμερα ότι βάσει αποτελεσμάτων IDC για το οικονομικό έτος 22/23 (1η Απριλίου 2022 – 31 Μαρτίου 2023) κατέκτησε την πρώτη θέση στο σύνολο των κατηγοριών σε Ελλάδα και Κύπρο. Συγκεκριμένα η Lenovo ήρθε πρώτη σε Consumer & Commercial, Notebook & Desktop & με μερίδιο αγοράς 25,59%.

    Σε σχέση με τα αποτελέσματα της IDC, o Γενικός Διευθυντής της Lenovo για Ελλάδα και Κύπρο, κος Παναγιώτης Μακρυνιώτης, δήλωσε: «Βασικός στόχος όλης της ομάδας της Lenovo ήταν, είναι και θα είναι να γινόμαστε καλύτεροι κάθε χρόνο. Τα αποτελέσματα αυτά δείχνουν έμπρακτα τόσο την δυναμική της ομάδας της Lenovo όσο και την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πελάτες μας και μας δίνουν τη δύναμη να συνεχίσουμε με αφοσίωση, δημιουργικότητα, συνέχεια και συνέπεια να προσφέρουμε καλύτερες εμπειρίες και πιο έξυπνη τεχνολογία για όλους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους εμάς στη Lenovo, σε όλους τους συνεργάτες μας που συνέβαλαν ουσιαστικά στην επιτυχία αυτή.»

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles