19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Αποθεώνει τον Keanu Reeves ο συμπρωταγωνιστής του στο Matrix Jonathan Groff

    Είναι γνωστό ότι ο Keanu Reeves αποτελεί το καλό “παιδί” του Hollywood. Πολλές φορές τον έχουμε δει να ευχαριστεί τους συνεργάτες του με ακριβά δώρα, να βοηθά το συνεργείο στο κουβάλημα και να συμπεριφέρεται με ευγένεια, σε αντίθεση με την πλειοψηφία των συναδέλφων του.

    Όπως φαίνεται όμως, εκτός από συμπαθής, είναι και εξαιρετικός επαγγελματίας σύμφωνα με τα όσα είπε ο συμπρωταγωνιστής του στη νέα ταινία Matrix, Jonathan Groff.

    «Ήταν πάντα εκεί πριν από όλους μας και έκανε προπόνηση και προετοιμάζονταν. Την πρώτη μου μέρα για τη σκηνή δράσης με τον Keanu, φορούσε ήδη τη στολή του jiu-jitsu δίνοντας κλωτσιές και γροθιές. Θέλω να πω, πραγματικά θέτει τον πήχη για όλους μας στην εκπαίδευση».

    Μιλώντας για τις σκηνές πάλης που έχει με τον Reeves, ο ηθοποιός είπε ότι «ήταν τόσο συναρπαστικό να κάνουμε μια τέτοια εξαιρετική χορογραφία πάλης με το μεγαλύτερο αστέρι δράσης της εποχής μας, με κάποιον που είναι τόσο αφοσιωμένος στην τέχνη. Προσπάθησα πραγματικά να ζήσω κάθε στιγμή. Να φτάσω στο επίπεδό του και έμαθα τόσα πολλά δουλεύοντας μαζί του. Είναι μία εμπειρία που θα κρατήσω στην καρδιά μου για το υπόλοιπο της ζωής μου».

    Είπε ακόμα ότι στις σκηνές που είχε με τον Reeves πολλές φορές έμπαιναν τόσο βαθιά που συνέχιζαν τη δράση ακόμα κι όταν η σκηνοθέτης τους έλεγε να σταματήσουν.

    Διαβάστε επίσης: Γύρισε την… πλάτη το κοινό στο Matrix Resurrections! Απογοητευτικά τα νούμερα των πρώτων ημερών (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles