14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Γύρισε την… πλάτη το κοινό στο Matrix Resurrections! Απογοητευτικά τα νούμερα των πρώτων ημερών

    Το προηγούμενο διάστημα γινόταν αρκετός ντόρος γύρω από την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της ταινίας “Matrix Resurrections”. Ο Keanu Reeves έχει ένα φανατικό κοινό που τον ακολουθεί και όλοι περίμεναν ότι το 4ο μέρος του εν λόγω franchise θα είχε εξασφαλισμένη την εισπρακτική επιτυχία. Τα νούμερα όμως, δυστυχώς, δε συμφωνούν. Tο Matrix μάλλον δίχασε το κοινό και δεν κατάφερε να κερδίσει το δεύτερη θέση στο box office, ακολουθώντας την ταινία Spider-Man: No Way Home που γέμισε τις αίθουσες με ευκολία.

    Το Sing 2 στη δεύτερη θέση 

    Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, το Sing 2 είναι αυτό που, τις πρώτες μέρες προβολής του, κατάφερε να συγκεντρώσει 17.75 εκατομμύρια δολάρια. Αντιθέτως, το Matrix ακολουθεί με 10.5 εκατομμύρια δολάρια, ένα ποσό αρκετά χαμηλότερο από αυτό που περίμενε η Warner Bros.

    Παρόμοια είναι η εικόνα και στο HBO Max, όπου η ταινία προβάλλεται παράλληλα. Τα στοιχεία αποκαλύπτουν 2.8 εκατομμύρια streams το πρώτο πενθήμερο. Σημειώνεται ότι στο αντίστοιχο διάστημα το Godzilla vs. Kong είχε αγγίξει τα 3.6 εκατομμύρια streams. Είναι γεγονός ότι τα νούμερα είναι αποθαρρυντικά και είναι δύσκολο να γίνουν… θαύματα το επόμενο διάστημα.

    Διαβάστε επίσης:

    Ο Riddler (Γρίφος) αποκαλύπτεται στο νέο trailer του Batman (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    1. Σίγουρα η meta αξία του Μ4 θα αναγνωριστεί “μετά θάνατον “… τέτοια αριστουργήματα δεν πάνε ποτέ χαμένα.

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles