18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Αποζημίωση από τη Rockstar για το κακό ξεκίνημα του GTA Online

    Όπως μπορεί να έχει πάρει το μάτι σου ή το αυτί σου ή ακόμη και να το έχεις βιώσει ο ίδιος, το GTA Online –όπως και σχεδόν όλα τα online παιχνίδια- στο ξεκίνημά του αντιμετώπισε μερικά προβλήματα τα οποία ενόχλησαν πολλούς από τους παίκτες.

    gta-online-rockstar-sorry (1)

    Η Rockstar θέλοντας να κάνει τα πράγματα «όπως πρώτα», σκέφτηκε πως η σωστότερη λύση είναι να αποζημιώσει τους παίκτες και μάλιστα το έκανε με… λεφτά! Εντάξει, όχι πραγματικά λεφτά, αλλά μιας και το παιχνίδι είναι τόσο ρεαλιστικό, μπορείς να πεις ότι πήρες λεφτά στην δεύτερη ζωή σου… :P

    Έτσι λοιπόν τα εικονικά χρήματα θα κατατεθούν στην τράπεζα του κάθε παίκτη σε δύο δόσεις των $250.000 (συνολικά $500.000) –όχι όλα μαζί, για να κρατηθεί η οικονομική ισορροπία του παιχνιδιού. «Για του παίκτες που αντιμετώπισαν τα προβλήματα των cloud σέρβερ, προβλήματα σύνδεσης, και χαμένη πρόοδο και χαρακτήρες στο παιχνίδι τις πρώτες μέρες του GTA Online, ελπίζουμε αυτά τα GTA$ να βοηθήσουν για ένα πιο άνετο νέο ξεκίνημα ή να κάνει την ήδη προχωρημένη  ζωή σου στο Los Santos και στην Blaine Country πιο γλυκιά».

    Πως θα δουλέψει το σύστημα:

    • Πρέπει να παίξεις ή να έχεις παίξεις GTA Online οποιαδήποτε στιγμή μέσα στον Οκτώβριο για να πάρεις τα $500.000 στο παιχνίδι.
    • Πρέπει να εγκαταστήσεις την ενημέρωση 1.04 που θα κυκλοφορήσει μέσα στην εβδομάδα. Αυτή διορθώνει αρκετά θέματα και προσθέτει τον μηχανισμό με τον οποίο η Rockstar θα σου δώσει τα λεφτά.
    • Θα ανακοινωθεί στο Rockstar Newswire η καθεμία από τις δύο καταθέσεις μόλις γίνουν.
    • Και οι δύο καταθέσεις των $250.000 θα γίνουν από την Rockstar και αυτόματα θα εμφανιστούν στις τράπεζες των παικτών. Εκτός από την ενημέρωση που θα κατεβάσεις (1.04) δεν θα χρειαστεί να κάνεις κάτι άλλο.
    • Τέλος, η Rockstar απάντησε σε όσους ρωτούσαν για τους χαρακτήρες που χάθηκαν πως δυστυχώς δεν θα μπορέσει να τους επαναφέρει –γι’ αυτό εξάλλου και η οικονομική βοήθεια για το «νέο ξεκίνημα».

     

    Αν είσαι από αυτούς που «έπαθαν ζημιά» το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κατεβάσεις την ενημέρωση 1.04 όταν γίνει διαθέσιμη και μετά απλά να περιμένεις. Κάπου μέσα στην εβδομάδα θα γίνει η πρώτη κατάθεση, ενώ η δεύτερη προς το τέλος του μήνα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles