16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    App Store: Ακριβότερες οι εφαρμογές από τις 5 Οκτωβρίου στην Ευρώπη

    Η Apple ανακοίνωσε τις τελευταίες ώρες ότι από τις 5 Οκτωβρίου οι τιμές των εφαρμογών στο App Store και οι αγορές εντός εφαρμογών θα αυξηθούν σε όλες τις χώρες που χρησιμοποιούν ευρώ. Οι αυξήσεις οφείλονται στην αδυναμία του ευρώ έναντι του αμερικανικού δολαρίου αυτή την περίοδο.

    Οι τιμές επίσης θα αυξηθούν και στη Χιλή, την Αίγυπτο, την Ιαπωνία, τη Μαλαισία, το Πακιστάν, την Πολωνία, τη Νότια Κορέα και το Βιετνάμ, σύμφωνα με την Apple.

    Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με το πως λειτουργεί η τιμολόγηση στο App Store, η εταιρεία προσφέρει στους developers κάποιες βαθμίδες για να τιμολογήσουν το app τους. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι η πρώτη βαθμίδα από τα 0.99 ευρώ θα ανέβει στο 1.19 ευρώ, ενώ η τελευταία βαθμίδα από 999 ευρώ θα αυξηθεί στα 1.199 ευρώ, σύμφωνα με την Apple.

    Διαβάστε επίσης:

    Asus ROG Phone 6D Batman Edition: Special έκδοση για τους fans του Σκοτεινού Ιππότη!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles