19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Να πώς η Apple θα αποφύγει το… Bendgate 2 στα iPhone 6s και iPhone 6s Plus

    Κατά τη συνήθη τακτική της η Apple ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τα επόμενα iPhone, με τις ονομασίες iPhone 6s και iPhone 6s Plus, χωρίς μεγάλες αλλαγές στη σχεδίασή τους και κορυφαίες βελτιώσεις στα specs. Φαίνεται, όμως, ότι μία από τις διαφοροποιήσεις που έχουν “κλειδώσει” για τις νέες συσκευές αφορά τη χρήση πιο ανθεκτικού κράματος αλουμινίου στα νέα μοντέλα, ώστε να αποφευχθούν πρόβλημα σαν το σκάνδαλο “Bendgate” που απασχόλησε το κοινό το πρώτο διάστημα κυκλοφορίας του iPhone 6, αλλά κυρίως του iPhone 6 Plus, στην αγορά.

    Μία από τις χαρακτηριστικότερες... και πετυχημένες εικόνες που κατέκτησαν το Διαδίκτυο, με αφορμή το Bendgate.
    Μία από τις χαρακτηριστικότερες… και πετυχημένες εικόνες που κατέκτησαν το Διαδίκτυο, με αφορμή το Bendgate.

    Αυτό σημειώνει το ταϊβανέζικο μέσο Economic Daily News που αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η Apple σχεδιάζει να παράγει τα iPhone επόμενης γενιάς χρησιμοποιώντας κράμα αλουμινίου της “σειράς 7000”, το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί στο Apple Watch Sport ενώ είναι “60% πιο ισχυρό από τα περισσότερα αλουμίνια και στο ένα τρίτο της πυκνότητας σε σχέση με το ανοξείδωτο ατσάλι”. Πρόκειται για έναν τύπο αλουμίνου, που μάλιστα αξιοποιείται και στα αγωνιστικά ποδήλατα.

    Μία άλλη βελτίωση που φαίνεται ότι ετοιμάζεται να φέρει η Apple στα νέα iPhone αφορά τη χρήση της τεχνολογίας Force Touch που πρωτοείδαμε επίσης στο Apple Watch και επιτρέπει σε μία οθόνη να “αντιλαμβάνεται” διαφορετικά επίπεδα πίεσης.

    Τα νέα iPhone 6s και iPhone 6s Plus αναμένεται να ανακοινωθούν τον προσεχή Σεπτέμβριο, χρησιμοποιώντας νέα A9 chips, αλλά ίδια μεγέθη οθόνης (4,7 και 5,5 ίντσες). Περισσότερες διαρροές γι’ αυτά σίγουρα θα έχουμε το επόμενο διάστημα.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles