14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Τα Apple Store εξοπλίζονται με χρηματοκιβώτια, εν όψει του χρυσού Apple Watch!

    Με το launch του Apple Watch σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις να πλησιάζει, οι υπεύθυνοι της Apple λέγεται ότι σχεδιάζουν αλλαγές στα περισσότερα Apple Store, αυξάνοντας τα μέτρα ασφαλείας των καταστημάτων τους. Συγκεκριμένα, όπως ακούγεται μία εταιρεία που ειδικεύεται στην κατασκευή χρηματοκιβωτίων πρόκειται να εξοπλίσει όλα τα Apple Stores με τελευταίας τεχνολογίας χρηματοκιβώτια, τα οποία θα φιλοξενούν την χρυσή version του Apple Watch! The-Gold-Apple-Watch

    Τα ειδικά κατασκευασμένα χρηματοκιβώτια θα είναι εξοπλισμένα με MagSafe chargers που θα εξασφαλίζουν την αδιάκοπη φόρτιση των Apple Watches και φυσικά θα είναι κατασκευασμένα με τέτοιο τρόπο, ώστε να παρέχουν το maximum επίπεδο ασφάλειας. To Η Apple Watch Gold Edition θα είναι κατασκευασμένη από χρυσό 18 καρατίων και σύμφωνα με τους δημιουργούς του, το display του θα προστατεύεται από κρύσταλλο από ζαφείρι. Αν και οι ληστείες στα Apple Stores είναι μηδαμινές, ωστόσο το γεγονός ότι πολύ σύντομα θα φιλοξενούν ένα τόσο ακριβό αντικείμενο, όπως η χρυσή έκδοση του Apple Watch, αυτομάτως τα καθιστά στόχους στους επίδοξους εγκληματίες. Για αυτό και η Apple είναι υποχρεωμένη να λάβει τα μέτρα της για να μην βρεθεί ενώπιον δυσάρεστων εξελίξεων. Αν και η Apple δεν έχει ανακοινώσει ακόμη την τιμή του χρυσού Apple Watch, το πιθανότερο είναι ότι για να το αποκτήσει κάποιος θα πρέπει να δαπανήσει μία μικρή περιουσία!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles