14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Το Apple CarPlay βάζει το iOS στο… ταμπλό του αυτοκινήτου σας

    Οι φήμες βγήκαν αληθινές και η Apple φέρνει το iOS στο… ταμπλό του αυτοκινήτου σας. Το Apple CarPlay αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για να… συνδέσετε το iPhone με το αυτοκίνητό σας και να… ενσωματώσετε τις δυνατότητές του σε ένα car infotainment system.

    Apple CarPlay

    Όπως αναφέρει o Greg Joswiak, vice president of iPhone and iOS product marketing της Apple, “είναι σχεδιασμένο από το μηδέν ώστε να παρέχει στους οδηγούς μία απίστευτη εμπειρία χρήσης του iPhone στο αυτοκίνητό τους”.

    Είναι χτισμένο κυρίως γύρω απο τη χρήση των φωνητικών εντολών και οδηγιών του Siri, ώστε να μην αποσπά την προσοχή του οδηγού και σας επιτρέπει να απαντάτε σε εισερχόμενες κλήσεις, να υπαγορεύετε γραπτά μηνύματα ή να έχετε πρόσβαση στη μουσική βιβλιοθήκη της συσκευής σας, αλλά και σε third-party μουσικές υπηρεσίες (π.χ. Spotify). Ενσωματωμένοι, επίσης, είναι και οι χάρτες της Apple ως μέρος της υπηρεσίας.

    To Apple CarPlay θα είναι διαθέσιμο ως αναβάθμιση στο iOS 7 και λειτουργεί με τα iPhone που έχουν τη Lightning θύρα (iPhone 5, 5c και 5S).

    Τα πρώτα αυτοκίνητα που θα υποστηρίζουν το Apple CarPlay θα παρουσιαστούν αυτή την εβδομάδα στο πλαίσιο του Geneva Motor Show και προέρχονται, όπως είχε διαρρεύσει, από τη Ferrari, τη Mercedes-Benz και τη Volvo. Θα ακολουθήσουν, ωστόσο, και άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες (Nissan, Peugeot, Toyota, Suzuki, Kia Motors, Land Rover, BMW και άλλες) όπως διαβάζουμε στο σχετικό δελτίο τύπου της εταιρείας.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles